TOCA 3 na štartovej čiare

pridal spacejunker 1.2.2007 o 16:04 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nič si nebudeme nahovárať, poriadne okruhové závody nám na PSP chýbajú, týmto nechceme povedať, že by nám drifty Ridge Racera prestali voňať, ale chce to trochu zmeny, zasadnúť za volant skutočných áut a prevetrať kone pod kapotou na reálnych okruhoch. A toto do bodky spĺňa očakávaný racing TOCA Race Driver 3 Challenge. Trojku už mnohí odohrali na konzolách, ale handheldová verzia je prispôsobená na krátke, ale o to intenzívnejšie dávky výparov z výfukov. Chrbticou hry sa stáva prekopaný šampionát - World Challenge. Prevedie vás cez päť pohárov, ale skôr než si na ne siahnete, absolvujete sériu testovacích skúšok a špecializovaných podujatí. O tradičné herné nebudete ochudobnení.

Samotné skúšky budú tréningom pred ostrím pretekom. Naučíte sa držať stopu, načasovať zástavku v boxoch, správne predbiehať a iné užitočné triky. Skúšky budú odstupňované a rozdelené do niekoľkých kategórií: Bring It Home - tu zasadnete za volant veľmi poškodeného vozidla iba niekoľko kôl od cieľa; No Damage - pretek s agresívnymi protivníkmi, cieľom je dôjsť do cieľa s čo najmenším poškodením; Steering Control - vás naučí, ako sa jazdí medzi prekážkami na čas; Drive the Line - táto skúška vám ukáže ideálnu stopu na trati, vy ju musíte čo najvernejšie kopírovať; Duel - je skutočnou výzvou, protivník má náskok a vašou úlohou je predbehnúť ho.

Pripomínajú vám niečo tieto skúšky? Ak ste si spomenuli na mučivé získavanie zlatých medailí v Gran Turismo, nie je ste ďaleko od pravdy. TOCA Race Driver 3 Challenge nebude arkádovou záležitosťou, ale serióznym racingom s 36 okruhmi a s viac ako 40-kou áut. Obrovskou výhodou hry bude podpora multiplayeru pre 12 hráčov a game sharing. Za volant WilliamsF1 Team FW 27, Gemballa GTR 750 EVO, Koening GT-D či Nissan 350Z Nismo zasadnete 16. februára.





TOCA 3 na štartovej čiare TOCA 3 na štartovej čiare TOCA 3 na štartovej čiare TOCA 3 na štartovej čiare TOCA 3 na štartovej čiare TOCA 3 na štartovej čiare
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PSP

Vývoj: Codemasters / Codemasters
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. február 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk