Phantom Hourglass detaily multiplayeru

pridal spacejunker 9.3.2007 o 14:08 pod hry
HRY > NOVINKY >

Medzi majiteľmi DS vládne napätie. Napätie z netrpezlivo očakávaného debutu série The Legend of Zelda na tejto platforme. Nie však z dôvodu nadviazania dobrodružstva Phantom Hourglass na Wind Waker, ale z nedostatku informácií a zatajovania dátumu vydania. Pokiaľ patríte medzi nedočkavcov, tak nasledujúce riadky vám poriadne vystrelia poklop. O Phantom Hourglass sa vie, že bude obsahovať multiplayer vo forme odvážny Link vs. zlé monštrá. Na GDC bola hra viacerých hráčov prezentovaná a GameSpy krátke dojmy rozpitval v preview.

Multiplayer si zahrajú dvaja hráči cez lokálne Wi-Fi. Jeden sa chopí Linka a druhý bude v bludisku, kde sa nachádzajú cenné Tri Force drahokamy, navigovať trojicu monštier - stráží. V roli Linka je vašou úlohou nájsť, zobrať a odniesť drahokamy rôznych veľkostí, váhy a ceny do centra mapy bez toho, aby ste boli konfrontovaní (prichytení) strážami. Horný displej v tomto prípade zastupuje mapu, kde je načrtnuté bludisko a kde sa objavujú pozície stráží, avšak musíte vtedy držať drahokam. Ak ho nemáte, pohybujete sa síce rýchlejšie, ale na slepo.

Aby nebol Link v nevýhode, v leveli sú náhodne rozhádzané power-upy, ktoré mu pridajú dočasne silu (pri pohybe s drahokamom) alebo umožnia vytvoriť samohybnú kópiu hrdinu na zmätenie protivníka. Ovládanie je vraj kompletne na touchscreene, ktorý v druhý hráč využije na kreslenie waypointov pre svoje monštrá, naháňajúce Linka. Keď stráž zastaví, vidíte, ktorým smerom sa pozerá a sonduje priestor. Cieľom oponenta je zabrániť hrdinovi, aby priniesol do centra drahokamy. Ak sa tak stane, úlohy sa vymenia a hrá sa nové kolo. Hra končí v momente, keď sú odohrané tri kolá. Víťazom je šikovnejší hráč, ktorý nazbiera viacej bodov za drahokamy.

Zábery z hrania multiplayeru si môžete pozrieť vo videu tu (18 MB) a aktuálny GDC 07 trailer sťahujte lokálne tu (9 MB).





Phantom Hourglass detaily multiplayeru Phantom Hourglass detaily multiplayeru Phantom Hourglass detaily multiplayeru Phantom Hourglass detaily multiplayeru Phantom Hourglass detaily multiplayeru Phantom Hourglass detaily multiplayeru Phantom Hourglass detaily multiplayeru Phantom Hourglass detaily multiplayeru Phantom Hourglass detaily multiplayeru
Phantom Hourglass detaily multiplayeru
Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo, nintendo






DS

Vývoj: Nintendo / Nintendo
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 19. október 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19752)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk