Mocná rocková senzácia

pridal spacejunker 15.6.2007 o 14:43 pod hry
HRY > NOVINKY >

O ambíciách nového projektu Harmonix, autorov fenomenálnej série Guitar Hero, sa už toho popísalo veľa, ale nie dosť. S novými detailami publikovanými v magazíne Game Informer je nad slnko jasnejšie, že Rock Band zadupe svojho predchodcu hlboko pod zem a svojmu vydavateľovi EA zarobí nejaký ten miliónik navyše. V hre budú štyri nezávislé kampane pre každý z hudobných nástrojov (gitara, basa, bicie, mikrofón). To znamená, že Rock Band sú vlastne štyri párty hry v jednom. Ak nemáte po ruke kamaráta(ov) alebo kompletnú sadu nástrojov, môžete hrať sólo. Celá kapela môže hrať online a svoje nahrané kúsky vystaviť na obdiv zbytku sveta. O tejto feature ešte budeme počuť.

Určite nejedného muzikanta trápila otázka rozdelenia obrazovky pre celú kapelu. Gitarou budete lapať noty naľavo, s basou napravo a bicími dolu, čo umožnia čiastočne priehľadné notové osnovy. Speváci sa zase budú koncentrovať na hornú časť, kde im budú skrolovať slová. Game Informer vrhol svetlo aj na samotné nástroje a ich funkcie. Gitara (sólovka aj basa) bude mať namiesto piatich 10 tlačítok! Rock Band síce bude kompatibilný s predošlými modelmi dodávanými ku Guitar Hero, ale jedine s novým modelom vykročíte po Stairway to Guitar Heaven a odohráte špeciálne úseky. K tomu vám pomôžu aj efekty: Flange, Echo, Chorus a Wah.

Bicmani sa budú opierať svojimi paličkami do štvorfarebnej podložky a dupať do kopáku. Ako pri každom nástroji, aj pri bicích bude možné aktivovať Star Power. Speváci rockovej kapely budú musieť poriadne artikulovať, lebo hra cez mikrofón vie rozoznávať samo a spoluhlásky. Takže už žiadne hmmkanie! No a keď príde gitarové sólo, mikrofón poslúži aj ako tamburína! Hranie v kapele odhalí každý slabý článok, ale nijako vás nebude penalizovať. Iba si počkáte, kým niekto z muzikantov neaktivuje Star Power a ste opäť v hre.

V Rock Band si bude možné vytvoriť vaše muzikantské alter-egá, ktoré budú poskakovať a teraz pozor na 40 pódiách (niekto tu šepká, zbohom Guitar Hero)! Postavičky vyobliekate podľa nálady, do rúk im dáte licencované nástroje a vyberiete štýl. Chcete behať hore dole ako Axl Rose? Žiaden problém. O soundtracku sa toho veľa nevie, ale známe sú už štyri master tracky: Weezer - Say It Ain't So, Black Sabbath - Paranoid, The Who - Won't Get Fooled Again a Nirvana - In Bloom.

Na hranie v kapele budete potrebovať kompletnú sadu nástrojov (bicie, mikrofón, dve gitary). Koncové ceny zatiaľ neboli stanovené, ale nečakajte, že si v cene herného blockbusteru odnesiete celý komplet. Navyše pre každú z verzií bude potrebná unikátna sada, nástroje z PS3 nepripojíte k Xbox360 a naopak.





Mocná rocková senzácia
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PS3
PS2
Xbox 360

Vývoj: EA / Harmonix
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. máj 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20041)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk