Quake Wars look

pridal saver 4.8.2007 o 19:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

Quake Wars verejný beta test je v plnom prúde a servery sa patrične zapĺňajú. Ak ste si včera nestihli vybrať svoj beta kľúč, už je neskoro a všetky free kľúče sú rozdané. Môžete sa len pozerať a počúvať, čo vám o hre povedia, tí čo ju hrali.

Beta demo ponúka jednu mapu - Valley umiestnenú na západnom pobreží US, kde Stroggovia plánujú infikovať vodu a premeniť ľudí na zombíkov. Bojové sily ľudí tomu musia zabrániť. Mapa je rozdelená na niekoľko bojových častí s dominantným mostom. Každá strana sa musí pokúsiť dobyť tú druhú. Pričom postupujú po jednotlivých úlohách a vždy všetkých 24, alebo 32 hráčov bojuje konkrétne o jedno miesto, takže sa nestáva, že by všetci boli príliš rozlietaní po mape. Vždy vedia kam majú ísť a o čo bojovať. Nechýbajú classy pre každú stranu, od útočníka, cez medika, inžiniera, field ops, až po snipera. Každý class má navyše aj svoje konkrétne ciele, ako opraviť vozidlo, vyliečiť niekoho alebo ak je class určený na splnenie cieľu misie, má rovno napísaný cieľ. Navyše pre skúsenejších hráčov, respektíve zohrané tímy, sú vždy hráči podelení do menších skupiniek, ktoré by mali spolupracovať bok po boku. Mimochodom v deme je rovnaká mapa, ktorú predvádzali pred rokom na GC v Lipsku, len teraz bolo vidieť už rôzne úpravy a zdetailnenia efektov, a aj vylepšenú a stabilnejšiu grafiku.

V každom prípade engine funguje veľmi slušne, tak dlho ohlasovaný megatextúring má naozaj niečo do seba a napríklad zatiaľ čo taký Battlefield vám dlhé minúty naťahuje mapu a potom celú hru seká do disku na najvyšších nastaveniach, tu vám pre nahratie mapy s maximálnymi detailami bude stačiť chvíľa a menej ako giga pamäte, potom sa všetko postupne bez sekania streamuje. Na Core2 duo a GF 7600 som hru spustil na maximálnych detailoch bez problémov a to v slušnom framerate.

Ovládanie hry je také, ako by ste čakali, klasická FPS, s možnosťou nastupovania do vozidiel, ktoré majú mimochodom detailne prepracované prístrojové dosky aj s tachometrom a všetkým, čo tam treba. Poteší jednoduchšie ovládanie helikoptér a vzdušných vozidiel ako v Battlefielde. Ak by vám vozidlá nestačili, v hre má každá strana možnosť (inžinierom) stavať vlastné obranné veže a teda rôzne guľomety, artilérie, radary.

Demo sa dá hrať cez internet, cez LAN, alebo proti AI singleplayerovo. Proti AI to zrejme veľmi nefunguje a aj keď je vypísaných všetkých 12 máp z final hry, ani mapu Valley, ktorú máte v deme nemôžete spustiť. Tam zrejme bude treba fix, alebo fintu, ako to spustiť.

Treba povedať, že hra je nad očakávania kvalitná (pár problémov, tam ešte je, ale je to beta) a už bude na každom, či mu hrateľnosť sadne alebo nie. Battlefield dostane v októbri ťažkú konkurenciu. Zatiaľ si dajme niekoľko ofciálnych screenshotov z QuakeConu:





Quake Wars look Quake Wars look Quake Wars look Quake Wars look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, battlefield






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Activision / id Software/Splash Damage
Dátum vydania: 23. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19566)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk