Ratchet & Clank v CGI dobrodružstve

pridal spacejunker 28.8.2007 o 10:34 pod hry
HRY > NOVINKY >

Svoju premiéru na Games Convention si odbili aj ušatý Lombax a jeho verný plechový spoločník. Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction dokazuje od prvých sekúnd, že vo svojom arzenáli má toho oveľa viac ako iba explozívny vizuál a šialené zbrane. Hra dozaista nepovedala svoje posledné slovo. Tomuto veríme aj potom, ako sa nás Sony snažili opiť rožkom; na konzolách, ako všade inde, bežalo E3 demo. Na krátku zoznamovačku s ovládacou schémou, celkovým feelingom, nebezpečným Groovitronom a úžasnou grafikou to však stačilo.

Začneme tým, čo asi každého zaujíma najviac. Je naozaj grafika tak pekná ako na obrázkoch? Nekŕmili nás rendermi? NIE. Už z viacerých zdrojov sa šírili reči o tom, že nový Ratchet & Clank má nebezpečne blízko k CGI filmom. Ak by ste si odmysleli vyskakujúci HUD a pozreli sa na obrazovku z dostatočnej vzdialenosti (tzn. že ju nemáte nalepenú na nose), tak si budete pripadať, ako keby bežal v telke nový animák od Pixaru. Prostredie hýri farbami, svet je v pohybe, v pozadí explodujú veže, oblohu pretínajú lietajúce stroje, na zemi pobehujú desiatky nepriateľov, na ušiach Ratcheta vidieť srsť a na skrutkách, ktoré zbierate, by ste mohli spočítať závity.

Vizuál si hneď zamilujete a práve grafika a výtvarný štýl zaradia Ratchet & Clank medzi špičku tohtoročného line-upu pre PS3. Pokiaľ vám nevoňajú lentilkovské farbičky, zbraňový arzenál vás presvedčí, že šialenejšie kúsky by ste inde hľadali márne. Základný kanón a brokovnicu som ignoroval bez záujmu, ale granát Groovitron, ktorý dokáže roztancovať nepriateľov disko hudbou sa obísť nedal. Po aktivovaní sa vznesie do vduchu disko guľa a pod lúčmi teplých farieb vidíte, ako sa predtým nebezpečne naladení protivníci bavia a tancujú. Potom k nim stačí prísť s francuzákom, udrieť im zopárkrát po hlavách a hneď zbierate spojovací materiál.

Ratchet & Clank v úvodnom leveli predstavil takmer všetko, čo od nového pokračovania populárnej série možno očakávať. Jazdy na railoch, veľkých bossov, skákanie, rozbíjanie debien, vylepšovanie zbraní ich používaním, rýchlu voľbu medzi kanónmi, rôznorodú faunu nepriateľov. Insomniac Games koncentruje všetku svoju silu do singleplayeru, z čoho nám vychádza, že v novembri nás čaká medzigalaktické dobrodružstvo, počas ktorého sa isto nudiť nebudeme. Oh, áno, kapitán Qwark sa tiež hlási do služby.





Ratchet & Clank v CGI dobrodružstve Ratchet & Clank v CGI dobrodružstve Ratchet & Clank v CGI dobrodružstve
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony






PS3

Vývoj: SCEE / Insomniac Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19942)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk