WipEout trhá rekordy v HD

pridal spacejunker 27.8.2007 o 16:42 pod hry
HRY > NOVINKY >

V najväčšom stánku na výstavisku - v stánku Sony - bolo jednoduché stratiť sa v množstve pripravovaných peciek a niektorú z nich aj minúť. Pretlak ľudí bol obrovský (každý si chcel niečo vyskúšať) a voľný stojan s hrou bol skôr raritou ako pravidlom. Na potulkách a niekoľkých pokusoch dostať sa k novému Ratchet & Clank ma dav vyhodil pri konzole, okolo ktorej nik nebol. Nebola vypnutá, ale bežal na nej WipEout HD. Prečo nik nechcel hrať rýchle futuristické závody mi je dodnes záhadou.

WipEout HD je ďalšou z rady hier špeciálne upravených pre potreby PSN. Podobne ako SOCOM a Warhawk sa bude výhradne predávať elektronickou cestou. Ale späť k hre. Demo verzia obsahovala dve trate, dve rýchlostné kategórie a niekoľko klzákov. Čo vám ako prvé udrie do očí, je grafika ostrá ako britva a mohutné využívanie bump máp. Obe trate, známe z WipEout: Pure, po prechode do HD získali s použitím textúr vo vysokom rozlíšení na plasticite. Zrýchľovače a pady pre zbrane vystúpili ponad trať a spolu s drobnými čiastočkami tvoriacimi mantinely pripomínajú stavbu z Lega.

Hra nesie nezameniteľný dizajn z pera The Designers Republic, trate sú preto zahalené do futuristicky neónových farieb, efekty po zbraniach vybuchujú do roja mrakov, na HUD-e, ako aj menu sa podpísal minimalistický prístup. WipEout HD sa určite za svoj vzhľad ani za svoj dunivý sound určite hanbiť nebude. Nás skôr trápi, akým spôsobom bude vyriešený sťahovateľný obsah a obsah samotnej hry. Zatiaľ ide iba o remaky už známych tratí s integrovanými novými prvkami, ktoré debutujú vo WipEout Pulse.

HUD sa otriasa od nárazov, rozmazáva pri použití boostu, pri zásahu dostane elektrošoky a svojím panoramatickým zdeformovaním pripomína pohľad zvnútra prilby. Novinkou sú dva údaje, jeden vás informuje o vzdialenosti najbližšieho nepriateľa a ten ďalší indikuje vystrelenú raketu a bezprostredné nebezpečie. Zo zbraní si bolo možné otestovať riadenú strelu, míny, štít a boost. Čo sa týka ovládania, WipEout HD kopíruje schému z PSP predchodcov a i keď pôsobí neohrabane (prvých pár jázd ste vždy na chvoste), zo strany Sony je prisľúbené vyladenie chovania klzákov na tratiach a úpravy účinku vzduchových bŕzd.

Viac o WipEout HD sa dozvieme na TGS v Japonsku a s príchodom prvého hrateľného dema. Dátum vydania je zatiaľ predbežne stanovený na koniec tohto roka.





WipEout trhá rekordy v HD WipEout trhá rekordy v HD WipEout trhá rekordy v HD WipEout trhá rekordy v HD
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






PS3

Vývoj: SCEE / Studio Liverpool
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  október 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk