Cryostasis zmrznutá FPS-ka

pridal spacejunker 31.8.2007 o 10:36 pod hry
HRY > NOVINKY >

Pre zamrznutú FPS akciu Cryostasis mám jednoducho slabosť. Nebyť ruskej snahy experimentovať a odvahy kombinovať prvky dvoch odlišných žánrov, nikdy by som o ňu nezakopol. Cryostasis vás zavedie na palubu ľadoborca uväzneného v ľade, kam vás priláka núdzový rádio signál. Lenže namiesto vyhladovaných námorníkov vás privítajú desivé zvuky defomujúceho sa kovu, hrdzavý puch a šialený výraz posádky, ktorá útočí bez zaváhania. Príbeh o hľadaní pravdy o zániku posádky a havárii zaváňa ľahko mokrým hororom Cold Fear, herná mechanika Mental Echo však robí z Cryostasis niečo výnimočné.

Mental Echo je schopnosť vteliť sa do mysle mŕtveho a prežiť posledné okamihy tesne pred haváriou. V podstate ide o akési drobné puzzly, questy, bez splnenia ktorých sa nedostanete ďalej. V koži námorníka otočíte ventilom, uzatvoríte prívod pary, alebo vypustíte vodu v nádrži, čím sa vám v prítomnosti sprístupní cesta k rebríku. Alebo sa pritúlite k stene a počkáte, kým tlaková vlna vyrazí okno. Ak by ste sa neschovali, črepy by vás prikovali k stoličke a dvere by zostali navždy zatvorené.

Prevtelovanie pomáha pochopiť, čo sa stalo na palube ľadoborca a prečo uviazol v ľade. Autori prezradili počas prezentácie iba malý kúsok skladačky. Po havárii sa posádka rozdelila na dve skupiny a medzi nimi vypukol ostrý spor o všetko, čo emituje teplo. Stačila potom malá iskra a nepohodlní skončili tvárou v zemi. Teplota v Crystasis zohráva veľkú úlohu. Tradičný healt bar nahradil teplomer ukazujúci vonkajšiu a telesnú teplotu. V mrazivom prostredí dlho nevydržíte a preto sa musíte vždy po chvíli zohriať pri zdrojoch tepla. Môže to byť obyčajná žiarovka, ale až taká teplovzdušná turbína roztopí zmrznuté steny a vráti prostrediu pôvodnú tvár.

Námraza steká zo stien, vám sa do prstov zarezáva teplo a život znovu naberá nový zmysel v malej kontrolnej miestnosti, až po kým nevystrčíte nohy von a neskočí po vás pološialený námorník s plynovými bombami na chrbte a horákom v rukách. Boje v Cryostasis sú veľmi intenzívne vzhľadom na stiesnené klaustrofobické prostredie lode. Často sa vyplašíte a vypálite dávku do stropu. Najlepšie spravíte, ak siahnete po novom traileri a presvedčíte sa na vlastné oči. Na palubu Severného vetra zavítame až koncom budúceho roka.





Cryostasis zmrznutá FPS-ka Cryostasis zmrznutá FPS-ka Cryostasis zmrznutá FPS-ka Cryostasis zmrznutá FPS-ka Cryostasis zmrznutá FPS-ka Cryostasis zmrznutá FPS-ka Cryostasis zmrznutá FPS-ka Cryostasis zmrznutá FPS-ka Cryostasis zmrznutá FPS-ka
Cryostasis zmrznutá FPS-ka  Cryostasis zmrznutá FPS-ka  Cryostasis zmrznutá FPS-ka
Cryostasis zmrznutá FPS-ka  Cryostasis zmrznutá FPS-ka  Cryostasis zmrznutá FPS-ka
Cryostasis zmrznutá FPS-ka
Páči sa mi!






PC

Vývoj: 1C Publishing / Action Forms
Štýl: akcia / survival
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19555)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk