Hellgate: London s výhodami pre platičov

pridal uni 22.10.2007 o 18:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ak ste sa už rozhodli, že si zakúpite titul Hellgate: London, môžete si ho predobjednať u vybraných spoločností a získať tak špeciálne maskovanie pre hrdinu, takzvaný Dye Kit a aké to bude, závisí od toho, u koho zrealizujete objednávku. Hra už o pár dní dorazí na pulty obchodov a tvorcovia krátko pred termínom urobili niekoľko úprav a informovali o nich na stránke hry.

Na poslednú chvíľu zrealizovali takzvaný Patch 0, ktorý dolaďuje hru pripravenú do obchodov a zaručí konzumentom väčší komfort. Zaujímavosťou budú napríklad multiplayerové PvP súboje a duely. Počas duelu sa stretnú protivníci, ktorí obaja súhlasia so vzájomným zmeraním síl. Ďalej je možné povoliť PvP súboje aj mimo podzemných lokalít, čiže v inak neutrálnych lokalitách mesta vás môžu prepadnúť iní hráči a musíte im čeliť. Okrem toho zdokonalili aj hru s využitím DX10 a vypilovali viaceré nedostatky.

Za služby spojené s online hrou platiť nemusíte, ale platiaci hráči Hellgate London budú mať celkom slušné výhody. Môžu hrať v Elite alebo Hard Core móde, kde sú nepriatelia silnejší, pohybujú sa vo väčších skupinách a prežitie pre vášho hrdinu je pekelne náročné. Počas Hallowenu (u nás Pamiatka zosnulých), konkrétne v dňoch 31. októbra - 4. novembra získajú rôzne bonusové predmety, ako je maškarná maska napríklad aj s výzorom Ghost Ridera, sviečky a ďalšie ozdoby a môžu plniť slávnostné úlohy. Len "platiči" budú môcť vytvoriť spoločenstvo, alebo prevziať jeho vedenie a získajú extra výkonnostné body. Zatiaľ čo ostatní hráči budú mať maximálne tri miesta na svoje postavy, platcovia ich budú mať až 24 a k tomu sa dvojnásobne zväčší aj úložný priestor postáv. Tak čo, ste ochotní platiť poplatky do Hellgate London? Už len pripomíname, že do Európy sa titul Billa Ropera dostane 2. novembra.





Hellgate: London  s výhodami pre platičov
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: HanbitSoft / Flagship Studios
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 2. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20044)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk