Hellgate útočí na Steam a chce pokračovať do Tokia

Už postaršia akčná RPG ešte nepovedala posledné slovo. Autori pripravujú pokračovanie príbehu a kupujú letenky do Japonska.

pridal roberto 19.8.2014 o 15:30 pod hry
Hellgate útočí na Steam a chce pokračovať do Tokia

HRY > NOVINKY >

V našej recenzií získala Hellgate: London, vďaka všetkým plusom a napriek všetkým mínusom, veľmi pekné hodnotenie. Kalifornské Flagship Studios pripravilo akčnú kombináciu RPG a FPS a získalo si množstvo priaznivcov, ktorí sa pustili aj do čítania knižiek od Mela Odoma. To však bolo ešte v roku 2007. Odvtedy sa stalo zopár vecí, napríklad štúdio Flagship skrachovalo, severoamerické a európske servery boli dlhý čas vypnuté, značku prebralo štúdio Redbana, prišli prídavky Sonehenge a Abyss a prešlo takmer 7 rokov. Pozornosť si hra získala aj vďaka vtedy nádhernému a ešte aj dnes veľmi slušnému traileru, s ktorým sa prostredníctvom Steamu vracia aj v roku 2014.

Redbana sa rozhodlo univerzum oživiť a pripravilo 24 nových úrovní a príbeh nadväzujúci na londýnske udalosti. Hellgate: Tokyo by teda malo byť veľkým updatom pôvodnej hry a autori sa naň snažia upozorniť prostredníctvom kampane na Steam Greenlight.

Okrem pokračovania príbehu, nových druhov démonov a nových bossov autori pripravujú aj 2 nové herné režimy. V Cow Room budú hrdinovia čeliť vlnám nepriateľov, ktoré budú pozostávať z nespočetného množstva zombíkov a pár silných démonov. V režime Base Defense bude mať skupina hrdinov za úlohu ochrániť základne a ich zásoby. Tie sa im podľa úspechu misie odmenia kúskami paládia, alebo aj vzácnymi predmetmi. Tiež pribudne Hell Mode, ktorý na hráčov počas prieskumu Tokia pošle silnejších nepriateľov, za ktorých však získajú viac skúsenosti a cennejšiu korisť.





Hellgate útočí na Steam a chce pokračovať do Tokia  Hellgate útočí na Steam a chce pokračovať do Tokia  Hellgate útočí na Steam a chce pokračovať do Tokia
Hellgate útočí na Steam a chce pokračovať do Tokia  Hellgate útočí na Steam a chce pokračovať do Tokia  Hellgate útočí na Steam a chce pokračovať do Tokia
Páči sa mi!






PC

Vývoj: HanbitSoft / Flagship Studios
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 2. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20041)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk