The Agency vás má na muške

pridal spacejunker 9.1.2008 o 17:25 pod hry
HRY > NOVINKY >

Sony Online Entertainment na CES v Las Vegas predvádzala aj The Agency, nádejnú online akciu z prostredia špiónov zameranú čisto na misie. V hre budú súperiť proti sebe agentúry, pričom každá z nich má svoje sídlo, kde sa agenti združujú. Podľa preview na GameSpote jedno takého miesto bolo v Prahe pod kvetinárstvom, kde sa v duchu Bondoviek testovali zbrane a iné gadgety. V základni dokonca bola aj funkčná verzia staručkej hry Q-bert. Autori plánujú s minihrami ovplyvňovať napríklad aj vlastnosti postáv, ak sa vám s ňou podarí prekonať rekordy.

The Agency budú tvoriť misie rozdelené podľa dĺžky na krátke, stredné a dlhé. Rýchle akcie nebudú vyžadovať viac ako 10-15 minút, ale plánované operácie rozdelené na niekoľko častí pohltia aj hodinu vášho času. Jednou z takých misií bolo prenasledovanie agenta Das Komite priamo do sídla tejto nepriateľskej agentúry. Táto fáza vyžaduje, aby vás agent nemal dlho na očiach. Môžete byť aj v prestrojení, ale ak vás vidí dostatočne dlho, prekukne vaše maskovanie.

Druhá časť misie nabrala na obrátkach, pretože ste zistili, čo má Das Komite v úmysle. Musíte zabrániť explózii pilierov pod mestom. Od tohto momentu do seba navzájom pumpovali agenti olovo, používali gadgety a špeciálne schopnosti ako uvarenie vody v trubkách a obarenie nepriateľov parou. V závislosti od úspešnosti vašej taktiky a mušky je možné misiu zakončiť tzv. Agency Moment, čo je scéna, v ktorej môžete vidieť, ako nepriateľ berie nohy na plecia a snaží sa naskákať do nákladiaku. Ak pozabíjate protivníkov veľa, môžete sledovať ako nákladiak exploduje. Okrem takejto odmeny sa na vaše konto pripíšu body a získané medaily.

The Agency začne naberať členov niekedy v priebehu tohto roka.

Update: kompletnú prezentáciu zachytenú na kameru si môžete pozrieť na GameTrailers.





The Agency vás má na muške The Agency vás má na muške The Agency vás má na muške The Agency vás má na muške The Agency vás má na muške The Agency vás má na muške The Agency vás má na muške The Agency vás má na muške
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony






na
PC
PS3

Vývoj: SOE / SOE Seattle
Štýl: MMO / Akcia
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20353)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk