Resistance 2 oficiálne informácie

pridal spacejunker 12.1.2008 o 15:28 pod hry
HRY > NOVINKY >

Hrou z obálky aktuálneho, februárového čísla magazínu Game Informer je Resistance 2, pokračovanie vlajkovej FPS akcie PS3. O dvojke sa už objavilo niekoľko špekulácií a dohadov, no až teraz sú k dispozícii prvé oficiálne detaily, z ktorých sa možno dozvedieť, že Insomniac Games sa jednoznačne sústredí na hru viacerých hráčov. Multiplayer si na dedikovaných serveroch s vylepšeným matchmakingom zahrá 60 hráčov naraz! Druhú doplnkovú kampaň si budú môcť prejsť naraz dvaja hráči offline a až osem hráčov online! Masaker.

Komunita hráčov bude mať k dispozícii stránku myresistance.net, kde bude jednoduché prostredníctvom profilových stránok nájsť nového člena do tímu, správny klan či turnaj, kde ukážete všetkým, že poznáte každú mapu naspamäť. I keď tie v Resistance 2 sa budú meniť vďaka čiastočne náhodnej geometrii.

Multiplayer počíta s tromi classmi - heavy (úžasná palebná sila), special ops (špecialista na boje na diaľku) a medicom. V masívnych bojoch sa autori sústreďujú na malé čaty, pozostávajúce zo 4 - 8 hráčov, každá s inou úlohou. Mapy by mali vyhovovať lokálnym vojnám a prestrelkám, ktoré môžu prepuknúť do obrovského konfliktu.

Resistance 2 bude vybavená zaujímavo vyriešenou AI, ktorá bude adaptovať svoju inteligenciu na základe vzdialenosti od hráča. Môžete zobrať jed, že ak budú nepriatelia blízko vás, že vás dokážu prekvapiť. Samozrejmosťou je vylepšená grafická stránka, efekty, kvalitnejšie textúry, detailnejšie objekty a dunivejší zvuk.

Hlavná kampaň pre jedného hráča bude sledovať osudy Nathana Halea na území US, kde sa pridal k programu Sentinels. Autori zatiaľ nevyriešili otázku doliečovania a checkpointov a ešte chýbajú poriadne informácie o zbraniach, ktorým sa Insomniac rozumie viac, než ktokoľvek iný.

Ďalší dôvod na kúpu PS3, ako Resistance 2 nazýva Game Informer, vyjde koncom tohto roka.





Resistance 2 oficiálne informácie Resistance 2 oficiálne informácie Resistance 2 oficiálne informácie Resistance 2 oficiálne informácie Resistance 2 oficiálne informácie
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3

Vývoj: SCEE / Insomniac Games
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  november 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk