Rockový ošiaľ so svetlami a dymom

pridal je2ry 14.1.2008 o 16:17 pod hardware
HARDWARE > NOVINKY >

Všetky svetlá v sále zhasli. Tisícky ľudí stíchli v očakávaní. V tom sa z vypeckovanej aparatúry spustia prvé riffy Paranoid od Black Sabbath. Osvetlovač dostáva pokyn a sústredený lúč svetla dopadá na vychádzajúcu postavu zo zákulisia s gitarou v ruke. Spacejunker si svoje sólo užíva popri hraní stíha vyzývať ľudí k potlesku. Davová psychóza začína. Nástup Fendiho basy doprevádzajú mraky dymu z parostroja a bubeníka je2ryho cez neho takmer ani nevidno. Čaká sa už len na speváka.

Svetlá na moment zhasnú, aby sa rozsvietili ešte vo väčšej intenzite. QuIT s mikrofónom v ruke spôsobí, že polovica mladých dám a 4 % mladých chlapcov v hľadisku omdlieva, niektorí jedinci ho začnú zasypávať plyšovými macíkmi, kvetmi, podprsenkami, tangáčmi a boxerkami. Koncert ešte iba začína, ale atmosféra nedáva žiadne šance na pochybnosti. Toto bude koncert roka!

Rock Band je hrou, o ktorej sa už veľa popísalo a hoci do Európy príde až začiatkom marca, u nás v redakcii to už teraz kvôli nej poriadne vrie. Kto bude hrať na aké nástroje, kto si kúpi akú verziu, kto dostane najkrajšie obdivovateľky a kto bude musieť pred koncertmi roznášať zásoby vody. Ak stále pochybujete, či je Rock Band hrou práve pre vás, Harmonix pripravil ďalšiu pozvánku do nového kolotoča, ktorá vám pomôže sa rozhodnúť.

Jedna vec sú totiž nástroje a hudobníci, druhá vec je ale sprievodná vizuálna šou. A práve tá sa stane náplňou prídavného balíka Rock Band Stage Kit (oficiálne zatiaľ nepotvrdený). Webový obchod GameStop dnes na krátku chvíľu zrejme nedopatrením zobrazil tento produkt a to stačilo, aby sa skúmaním obrázku krabice prišlo na nasledovné: veľká novinka súvisiaca s Rock Band, na ktorú sa po oznámení netrpezlivo čakalo, bude asi pozostávať z jedného (prípadne niekoľkých) svetiel, parostroja a prípadne ďalších podobných efektových záležitostí.

To by znamenalo, že vaša obývačka sa zmení na takmer dokonalú napodobeninu pódia, s dvoma gitarami, mikrofónom, bicími, svetelnou a efektovou zostavou. Produkt bol takmer ihneď zo stránky GameStopu stiahnutý, takže naisto sa vie iba, že bude stáť 100 dolárov a k dispozícii bude od 23. júna.





Rockový ošiaľ so svetlami a dymom
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3
PS2
Xbox 360

Vývoj: EA / Harmonix
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. máj 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk