Just Cause 2 s informáciami

pridal saver 30.1.2008 o 14:27 pod hry
HRY > NOVINKY >

Just Cause 2 prichádza a znovu plánuje ukázať adrenalínovú akciu uprostred tropického raja. IGN prinieslo nové informácie opisujúce jednotlivé časti hry. Tentoraz sa akčná adventúra presunie na malajzíjsky ostrov Panau, zaberajúci ako tropické krásy, tak aj vysoké hory posiate skalami a snehom a nebudú chýbať ani púšte. Jednoducho rozmanitosť bude vyššia a autori sľubujú rozsiahlu mapu, tentoraz bez hluchých a zbytočných území.

V hre bude musieť znovu hrdina Rico Rodrigez eliminovať nebezpečné osoby a zbaviť svet ďalšieho dikátorského režimu. Tentoraz ho zavolala bývalá kolegyňa Maria Kane, ktorá prenasleduje ich kolegu z agentúry Toma Sheldona nabaleného agentúrnymi miliónmi a ukrývajúceho sa na ostrove v snahe ovládnuť miestneho diktátora. Vy ho pôjdete nájsť a zlikvidovať. Samozrejme nebude to také jednoduché. Bude používať rozmanité vozidlá, zbrane, spĺňať misie a dostávať sa stále bližšie k svojmu cieľu. Štýl a systém misii zatiaľ autori nešpecifikovali, ale upozornili, že vedľajšie misie odpadnú a namiesto nich bude v hre cez 1000 vedľajších aktivít, kde napríklad budete kradnúť vojenský transport, pôjdete eliminovať vysokého dôstojníka, alebo budete ničiť strategické zariadenia. Autori žial nepripravujú žiadny kooperatívny mód ani multiplayer.

Avalanche sľubuje do hry lepšiu AI, dynamicky adaptujúcu sa a plánujúcu kroky proti vám. Vojaci budú volať posily či už z okolia, alebo výsadky zo vzduchu. Na ich elimináciu použijete rozmanitejšie zbrane a vozidlá, ktoré budete môcť upgradovať a vylepšovať s 2000 pripravenými časťami. Výrazne upravené, respektíve opravené bude aj ovládanie vozidiel, mali by sa správať reálnejšie a budú sa správať podľa prostredia, po ktorom idú teda hlina, sneh, púšte a teda si vždy budete musieť vybrať vhodné vozidlo. Budú samozrejme aj deformovať terén. Rovnako zameriavanie zbraní bude detailnejšie a konkrétne bude pripomínať Crackdown štýl zameriavania jednotlivých končatín.

Vzhľadom na to, že Rico je wannabe Bond, nebudú mu chýbať ani špeciálne hračky, ktorými sa mu bude chcieť priblížiť. Preto bude mať tentoraz na svojej ruke namontovaný hák a bude ho môcť používať všade, rovnako znovu bude mať pri sebe svoj špeciálny padák s ktorými bude stvárať ešte kaskadérskejšie kúsky a vylepšený bude aj kaskadérsky systém na vozidlách.

Grafika mala už v prvej časti svoj štýl, rýchlosť a aj kvalitu, ktorá sa kvalita ešte zvýši keďže sa autori už nemusia zbytočne ohliadať za starými old-gen platformami. V hre bude použitý vylepšený procedurálny engine, ktorý zabezpečí hustú džungľu aj keď s trochu monotónnymi stromami v diaľke (ktoré ukazuje obrázok 3). Nebudú chýbať hires textúry, detailnejšie postavy, nový animačný systém, vráti sa aj dynamický systém počasia s novinkami ako piesočné alebo snežné búrky.

Hru by sme mali uvidieť už koncom marca na PC, Xbox360 a PS3.





Just Cause 2 s informáciami Just Cause 2 s informáciami Just Cause 2 s informáciami Just Cause 2 s informáciami Just Cause 2 s informáciami Just Cause 2 s informáciami Just Cause 2 s informáciami Just Cause 2 s informáciami Just Cause 2 s informáciami
Just Cause 2 s informáciami
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox 360
PC
PS3

Vývoj: Square Enix / Avalanche Studios
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 26. marec 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk