Guitar Hero vyráža na DS turné

pridal spacejunker 19.3.2008 o 21:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

Activision už dávnejšie špekuloval, ako zo zlatej bane - Guitar Hero - vyťažiť viac. Po úspešnom infikovaní všetkých konzol tretím dielom je na rade verzia pre DS, o ktorej sme už počuli, ale nik si nevedel predstaviť, ako sa DS-ko transformuje do podoby gitary, tak potrebného inštrumentu na vykúzlenie tých najchytľavejších rockových riffov.

Najnávykovejšia hudobná hra pod slnkom vyráža na turné, pričom si nikto nebude ťukať na čelo pri pohľade na váš vak, z ktorého kričí krčok plastovej gitary s pestrofarebnými tlačítkami. Pre potreby handheldu bolo nutné vyvinúť novú perifériu hodnú prenosného zariadenia a tak Activision a Vicarious Vision prišli s myšlienkou Guitar Grip-u, ktorý sa zasunie do GBA slotu. Grip umožní držať DS-ko (vertikálne ako otvorenú knihu) ako malý handycam, dodávaným trsátkom potom rozpaľujete gitaru na touchscreene. Pre lepšiu predstavu, ako sa Guitar Hero: On Tour hrá, siahnite po traileri.

Guitar Grip však na rozdiel od štandardnej gitary má iba štyri tlačítka, hernému zážitku by tento malý handicap nemal ublížiť. Hra si zachová typickú hrateľnosť; triafanie padajúcich nôt príslušnými tlačítkami, no do hry sa zapojí aj mikrofón. Jeho rola bude dôležitá hlavne v multiplayeri, kedy vám oponent môže power-upom zapáliť gitaru a vy ju budete fúkaním hasiť. Ďalším zo zákerných power-upov je banda fanúšikov, ktorých sa zbavíte iba rozdaním autogramov na touchscreene!

DS verzia bude obsahovať 20 licencovaných songov (zatiaľ nie je jasné, či pôjde o cover verzie alebo originálne nahrávky), na soundtracku zatiaľ figurujú Nirvana, No Doubt a ako ste počuli v traileri aj kapelka OK Go. V kariére si budete zarábať prachy so šiestimi postavičkami (z toho sú dve nové) a postupne vymeníte zapľuvané bary za natrieskané publikum na štadióne. Multiplayer bude podporovať co-op ako aj versus mód pre dvoch hráčov.

Guitar Hero: On Tour zatiaľ nemá stanovenú koncovú cenu ani dátum vydania v Európe. V zámorí štartuje malá rocková revolúcia v priebehu tohto leta.





Guitar Hero vyráža na DS turné Guitar Hero vyráža na DS turné Guitar Hero vyráža na DS turné Guitar Hero vyráža na DS turné Guitar Hero vyráža na DS turné Guitar Hero vyráža na DS turné
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






DS

Vývoj: Activision / Vicarious Vision
Štýl: Párty hra
Dátum vydania: 18. jún 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk