Maniakálny multiplayer v Resistance 2

pridal spacejunker 9.5.2008 o 12:28 pod hry
HRY > NOVINKY >

Jeden z mála developerov, ktorý si vyslúžil pochvalu od Davida Reevsa (CEO SCEE) za dochvíľnosť a dodržovanie termínov vydania svojich titulov, bol Insomniac Games. Ted Price, zakladateľ kalifornského štúdia, predstavil na PlayStation Day v krátkosti očakávané pokračovanie FPS akcie Resistance. Price na začiatok pár slovami vyzdvihol singpleplayer kampaň, separovanú kooperatívnu kampaň pre ôsmich hráčov a potom pokračoval predstavením multiplayeru, ktorý si mohli účastníci konferencie aj na pľaci vyskúšať.

Multiplayer v Resistance 2 podporuje maximálne 60 hráčov. Ako bude fungovať pri takom počte? Znamená viac hráčov automaticky lepší zážitok? Insomniac prichádza s teóriou obrovských vojen, malých konfliktov vo vnútri väčších s dynamicky sa meniacimi podmienkami boja aj úlohami. V žiadnom prípade nemá dochádzať k takým situáciám, kedy bude na jednom malom kúsku páliť po sebe 50 - 60 hráčov. V jednej masívnej bitke bude proti sebe stáť niekoľko oddielov zložených z 4 - 8 hráčov, každý s vlastnými úlohami a cieľmi. „Ako sa vyhnete situáciám, kedy jedna malá skupina hráčov bude v rohu mapy a nebude mať čo robiť?" kladie si rečnícku otázku Price.

Riešením sú Rival Squads. Každý jeden oddiel má svoj proťajšok, ktorý sa snaží o splnenie rovnakých úloh. Navzájom súperia o identický cieľ a bojujú o jeho dosiahnutie. Týmito slovami načal Price otázku vytvárania klanov, zgrupovania hráčov pod jednou vlajkou a kooperáciu, aby si našiel v oddieli každý svoje miesto. Oddiely budú zložené z troch classov vojakov (heavy, medic, special ops), ktoré sa budú pochopiteľne vylepšovať.

„Ako udržíme oddiely pri sebe?" Motivujúcim systémom odmien, ktorý funguje na základe tímovej spolupráce. Body získate, ak pracujete iba ako jeden tím. Viac o multiplayeri a nosnej kampani Ted Price nechcel povedať, vraj dodatočné informácie budú postupne uvoľnované.

Resistance 2 vychádza v priebehu tohto novembra.





Maniakálny multiplayer v Resistance 2
Páči sa mi!

Zaradené pod: PS Move, playstation, ati






PS3

Vývoj: SCEE / Insomniac Games
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  november 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19958)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk