NecroVision pekelné dojmy

pridal spacejunker 17.6.2008 o 10:10 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nie je to tak dávno, čo sa viedla debata na tému, kde sú všetky tie zábavné akcie s bezduchým kosením vĺn nepriateľov. Túto disciplínu spĺňa v niektorých prípadoch aj COD4 s respawnujúcimi protivníkmi, no tu asi ťažko vymeníte M4 za klincomet. O to viac potešil fakt, že NecroVision sme si mohli priamo na akcii 1C vyskúšať. Na začiatok treba povedať, že nech sa budú zdať nasledujúce informácie akokoľvek šialené, nie sú absolútne dôležité. Gro tvorí kosenie a ešte raz kosenie nepriateľov.

S hlavnou postavou Simonom Bunkerom okúsite peklo zákopových bojov počas prvej svetovej vojny. A tým peklom, myslíme skutočné peklo. Simon a jeho čata pri ústupe narazí na druhé bojisko, pod zemou, kde zvádzajú svoj večný boj sily temna. Tento front postupuje smerom hore a je len otázkou času, kedy sa dostane do nášho sveta. Samozrejme, že vojna oboch svetov prepukne behom sekundy a vy musíte otočiť zbrane nielen na ľudí, ale aj na monštrá.

Vďaka vysokej obtiažnosti a tvrdohlavému odmietaniu aktivovať GOD mód jedným z vývojárov z Farm 51 som okúsil, ako bude chutiť pravý NecroVision. Bolestivo. Zomiera sa na každom kroku, nepriateľ útočí z každej strany a vy sa nestíhate obracať. Prvý level je úvodom, kedy sa zoznamujete s postavou a v zákopoch postupujete vpred. Už od začiatku vás hra zásobuje dostatočným počtom zbraní. Neskôr sa pušky, meč a pištole obohatia o mysteriózne kúsky ako fireballmet, klincomet, ľadomet na ľavej ruke a zmutované verzie raketometu, granátometu, plameňometu a samopalu v pravej ruke.

Tento arzenál prišiel vhod v aréne, kde na vás útočia rýchli vojaci a k tomu sa medzi stĺpmi pohybuje bruchatý zabijak. Životnosť v tomto leveli nie je dlhšia ako dve sekundy, ak nerozdávate headshoty a nehýbete sa ako mrštná šelma. Posledný tretí level ukazoval ako sa oba vojnou zmietané svety spájajú a vám pripadne úloha zostreliť bábkara, ktorý na vás posiela oživené mŕtvoly vojakov.

NecroVision v mnohom pripomína Painkiller, akoby aj nie, keď beží na rovnakom engine. Nie je to však iba kosenie pekelných stvorení, tu a tam musíte dynamitom odstrániť zavalený priechod drevom, nájsť detonátor v plynom zamorených zákopoch a iné adrenalínové športy, počas ktorých si čistíte priestor pred sebou. Herný svet je živý, neustále sa niečo deje a príjemne sa naň pozerá. Ak sa NecroVision popasuje s vybalansovaním obtiažnosti, vyladí niektoré chybičky interfacu (prepínanie zbraní) a bude sa predávať za príjemnú cenu, máme tu kandidáta na najlepšiu odreagovačku po všetkých tých vážnych FPS odohrávajúcich sa v realisticky spracovaných konfliktoch.





NecroVision pekelné dojmy NecroVision pekelné dojmy NecroVision pekelné dojmy NecroVision pekelné dojmy NecroVision pekelné dojmy NecroVision pekelné dojmy NecroVision pekelné dojmy NecroVision pekelné dojmy NecroVision pekelné dojmy
NecroVision pekelné dojmy  NecroVision pekelné dojmy  NecroVision pekelné dojmy
NecroVision pekelné dojmy  NecroVision pekelné dojmy  NecroVision pekelné dojmy
NecroVision pekelné dojmy  NecroVision pekelné dojmy  NecroVision pekelné dojmy
NecroVision pekelné dojmy  NecroVision pekelné dojmy  NecroVision pekelné dojmy
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, cod






PC

Vývoj: 1C Publishing EU / Farm 51
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 20. február 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18426)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk