GC: Tohtoročné 2K športy

pridal je2ry 26.8.2008 o 10:59 pod hry
HRY > NOVINKY >

Hokej a basketbal, to by mali byť tohtoročné športové ťahúne od 2K. Zatiaľ čo basketbal nám bol prezentovaný na Xboxe, pre hokej si tvorcovia vybrali zaujímavejšiu platformu, konkrétne Wii. Dôvod bol jednoduchý - veľká väčšina akcií sa bude vykonávať pomocou pohybového ovládania. Chcete vystreliť? Najprv sa treba poriadne napriahnuť a potom rukami nasimulovať úder hokejkou! Chcete súpera zložiť na zem zákerným krosčekom? Priložte ruky k sebe a napriahnite sa ako v skutočnosti! Asi netreba zdôrazňovať, že hokejové pästné súboje sú pre Wiičko ako stvorené.

Tých sme počas krátkej prezentácie videli viac ako dosť, možno až príliš, ale chlapíci z 2K zdôrazňovali, ako má vyhraná bitka pozitívny efekt na výkon celého družstva. Pri útočných činnostiach možnosti Wiimote nekončia, podobným systémom je riešené aj ovládanie brankára. Čerešničkou na torte sú minihry. Ak ste niekedy túžili zdvihnúť nad hlavu Stanleyho pohár a pobozkať ho, alebo sa cez prestávku medzi tretinami vyjašiť na rolbe, NHL 2K9 na Wii vám to umožní.

Je jasné, že grafické spracovanie hokeja na Wii sa nemôže porovnávať s nextgenom, táto platforma však bude bodovať niečím iným. Vyhlásenie o slabej grafike rozhodne neplatí o tohtoročnom 2K basketbale na „veľké“ konzoly. NBA 2K9 vylepší všetko z minulej sezóny, grafikou počnúc a hrateľnosťou končiac. Tak ako hokej, i basketbal bude možné v online režime hrať na reálnych 6v6, resp. 5v5 hráčov v jednom zápase. Čo sa týka grafiky, ako obyčajne sa od minulého roka popridávali detaily na postavách, vylepšili sa textúry. Každý hráč má na svojom virtuálnom tele rovnaké tetovania ako v skutočnosti, najväčšie hviezdy typu Garnett či Bryant navyše dostanú vlastné animácie. Koby často pri hraní vyplazuje jazyk, Kevin sa zase po extrémnom smeči bije rukou do pŕs.

Veľkou zmenou prešlo obecenstvo, ktoré by malo byť najživšie a najemotívnejšie, aké sme kedy v športovej hre mali možnosť vidieť. Úpravy sa dotkli i ovládania, hráči napríklad dokážu smeč v lete zmeniť na layup, takže parádne cirkusové strely už nebudú iba doménou televíznych prenosov.

Na záver prezentácie som na moju otázku, či sa budú dať ukladať replaye z podarených akcií, dostal viac ako uspokojivú odpoveď. Replaye sa nielenže budú dať ukladať, svoje highlighty si dokonca budete môcť priamo exportnúť na youtube a pochváliť sa s nimi pred celým svetom! Dokiaľ sa na youtube objavia prvé basketbalové parádičky, bude nám musieť stačiť tento NBA 2K9 trailer a tento NHL 2K9 trailer.





<

NHL 2K9


GC: Tohtoročné 2K športy  - NHL 2K9GC: Tohtoročné 2K športy  - NHL 2K9GC: Tohtoročné 2K športy  - NHL 2K9<

NBA 2K9


GC: Tohtoročné 2K športy  - NBA 2K9GC: Tohtoročné 2K športy  - NBA 2K9GC: Tohtoročné 2K športy  - NBA 2K9
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PS2

Vývoj: 2K Games / 2K Sports
Štýl: Šport
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19856)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk