Borci zo zámku sú online

pridal saver 27.8.2008 o 22:59 pod hry
HRY > NOVINKY >

Castle Crashers, dlho očakávaný nasledovník úspešného Alien Honimid, je už na Xbox Live a prezentuje presne to, čo sme od hry čakali - brutálnu animovanú sekačku s kooperáciou štyroch hráčov. IGN už uznalo kvality hry a ohodnotili ju známkou 9.0

Pre bližšiu predstavu, hra sa snaží napodobiť klasický štýl Golden Axe, len v modernejšom poňatí. Dostanete sa v nej do šialeného stredoveku, kedy vášmu kráľovi ukradnú kryštál a vy ho musíte získať späť. Príbeh je síce minimalistický, ale v tejto hre je dôležitá hlavne vaša cesta ponúkajúca rozmanité prostredia, nepriateľov, zábavných bossov a to všetko okorenené všadeprítomným humorom a drobnými animáciami, na ktorých sa zabavíte. Napríklad je pekné vidieť, ako sa vaši vojaci na bojisku snažia oživovať svojich druhov, alebo uvidíte, ako vám nepriatelia kradnú ženy z hradu, okrádajú mŕtvych, za vami sa odohráva ďalší gigantický boj, alebo zbrojnica, do ktorej si budete chodiť po zbrane, je v útrobách gigantickej žaby a veľa ďalšieho.

V zásade je hra dizajnovaná pre štyroch hráčov, ale zabavíte sa aj sami, aj keď vtedy sa viac natrápite so sekaním množstiev nepriateľov. Zo začiatku to pôjde pomalšie, ale ako sa postupne vylepšujete, získavate skúsenosti a rozdeľujete ich do RPG parametrov, dostávate lepšie zbrane a kúzla, už to ide ako po masle a nepriateľskí trollovia padajú rad radom. Mierne vás zdržia neustále sa meniaci bossovia, ktorých je v celej hre viac ako dosť a vždy ponúknu iné ohrozenie.

Už z prvých dojmov môžeme zhodnotiť, že Castle Crashers sú jednou z najlepších na Xbox Live Arcade. Stoja 1200 pointov, teda 600 korún a ponúkaju 20 levelov, cez 40 zbraní, 20 odomykateľných postáv, spomínaný kooperačný mód a deathmatch mód.





Borci zo zámku sú online Borci zo zámku sú online Borci zo zámku sú online Borci zo zámku sú online Borci zo zámku sú online
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Xbox 360
PC
PS3

Vývoj: Microsoft / Behemoth
Štýl: Arkáda
Dátum vydania:  2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk