GC: S mariňákmi do boja v Dawn of War 2

pridal je2ry 2.9.2008 o 11:37 pod hry
HRY > NOVINKY >

Zoberte všetky dobré prvky z Dawn of War, vylepšite ich, zamixujete do toho to najlepšie z Company of Heroes a dostanete Dawn of War II. Takto nás uvítali v THQ na dohodnutom termíne, kde sa rozoberali podrobnosti prichádzajúcej real-timeovej stratégie.

Našim cieľom je „opraviť" niekoľko nefungujúcich vecí v RTS, pokračoval výklad ďalej. Neštve vás neustále začínanie každej misie tým, že si postavíte základňu a prvú pol hodinu len ťažíte suroviny a snažíte sa čo najviac technologicky rozvinúť? V DoW2 môžete na takýto zdĺhavý priebeh zabudnúť, na globálnej mape si zvolíte misiu a ocitnete sa uprostred bojov. Akú misu si vyberiete a ako sa vám v nej zadarí, priamo vplýva na to, akým smerom sa bude ďalej hra odvíjať. Niektoré misie sú dostupné len pri určitých kombináciách odohraných levelov, iné sú dokonca prístupné len v presne daný čas! Nie je teda možné, aby ste pri jednom odohraní singleplayer kampane vyskúšali všetky pripravené úlohy. Keď už hovoríme o kampani, hrať bude možné len za vesmírnych mariňákov. Ďalšie 3 rasy si budete môcť podrobiť iba v multiplayeri.

Zatiaľ čo klasické jednotky budú v DoW2 tak ako v iných RTS smrteľné, špeciálne hrdinské postavy bude možné oživovať. I tak sa ale neoplatí hazardovať ani so životmi obyčajných vojakov, vycvičené a bojom zocelené jednotky budú ku koncu hry na nezaplatenie. Hrdinovia budú v mnohých smeroch vylepšovateľní, resp. bude možné meniť ich zbrane, brnenia či vybavenie (špeciálne typy granátov, jetpacky, lekárničky atď). Levelovanie hrdinov sa bude podobať na Mass Effect, kedy investovanie do určitého atribútu postupne prinášalo zaujímavé špeciálne schopnosti.

Keď sme spomínali Company of Heroes, bolo to hlavne kvôli dvom prebraným prvkom, konkrétne kvôli squadom a systému krytia. Prvej featúrke sa netreba zvlášť venovať, jednotky zoskupené v čatách už nie sú vo svete RTS novinkou. Na objekty slúžiace ako úkryt pred nepriateľskou paľbou už v tomto žánri až tak veľa odkazov nemáme. V skratke, každý jeden objekt v hre je (ne)priestrelný podľa zákonov fyziky. Ak jednotku skryjete za metrovú betónovú stenu, nielenže vás nepriateľ nevidí, ale aj keby vás hneď zbadal, musel by si na tú stenu priniesť celkom slušný kaliber. Tým však nechceme povedať, že múr nezničíte. Práve naopak, prostredie hry je plne zničiteľné.

Warhammer 40,000: Dawn of War 2 vychádza v priebehu budúcej jari, zatiaľ sa môžete navnadiť pohľadom na novú rasu Tyranidov v gameplay videu a vo výbornom renderovanom traileri.





GC: S mariňákmi do boja v Dawn of War 2 GC: S mariňákmi do boja v Dawn of War 2 GC: S mariňákmi do boja v Dawn of War 2 GC: S mariňákmi do boja v Dawn of War 2 GC: S mariňákmi do boja v Dawn of War 2 GC: S mariňákmi do boja v Dawn of War 2 GC: S mariňákmi do boja v Dawn of War 2
Páči sa mi!

Zaradené pod: mass effect, ati






PC

Vývoj: THQ / Relic Entertainment
Štýl: Stratégia / Realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 19. február 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18420)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk