Čierny žralok vychádza na lov

pridal Andrei 17.10.2008 o 9:14 pod hry
HRY > NOVINKY >

Konečne sme sa dočkali, konečne je to tu! Ultimátny simulátor, ktorý ak splní všetky očakávania tak neposunie úroveň simulátorov o niečo vyššie, ale rovno redefinuje celý žáner, posunie ho na novú úroveň a do úplne inej generácie ako sme mohli doteraz vidieť pri akomkoľvek inom simulátore.
 
Neoficiálne informácie sa stali oficiálnymi a Black Shark vychádza už dnes v Rusku s tým, že o cca 90 dní môžeme čakať anglickú, francúzsku, nemeckú a španielsku verziu. Ak by ste sa nevedeli dočkať, v predstihu bude k dispozícii 165 stranový user manuál a 550 stránkový letový manuál. Čierny žralok bude distribuovaný elektronicky kde táto verzia bude obmedzená desiatimi možnými inštaláciami ale budete si môcť zakúpiť aj DVD verziu klasicky cez kamenné obchody, avšak budete si ju musieť overiť cez internet raz týždenne. Obe verzie budú využívať poslednú verziu proti pirátskej verzie Starforce.
 
Black Shark nám ponúkne simuláciu bojového vrtuľníku ruskej výroby Ka-50 s nevídaným spracovaním fyzikálneho modelu, letového modelu, zbraňového arzenálu a avioniky. Budete detailne, tlačítko po tlačítku ovládať navigačný systém, fungovanie motorov, palivovej sústavy, hydrauliky, rádia, hasiacieho systému, senzory, ale aj rôznu avioniku ako je optický zameriavací systém Shkval, systém odpaľovania rakiet Vikhr,  dokonalú emulácia mapového navigačného systému ABRIS a nočného videnia Skosok. Samozrejme pre causal hráčov bude pripravený gameplay mód náležite upravený pre jednoduché “consol-style” hranie.
 
Loveckým revírom pre tohto dravca bude verne reprodukovaný Kaukazský región o rozmeroch 330 000km2, kde nebudete lietať len vy sami, ale budete sa môcť zapojiť aj s až 16timi kamarátmi v bojoch proti sebe, ale aj v kooperačnom móde v predpripravených misiách, alebo v misiách, ktoré si sami navrhnete v komplexnom, jednoducho ovládateľnom editore. Misie či kampane budú môcť byť klasické lineárne, alebo nelineárne dynamické s neobmedzenou znovuhrateľnosťou.
 
Minimálne systémové požiadavky: Windows XP, Vista; CPU P4 2GHz alebo AMD ekvivalent, RAM 2 GB; Video karta 256MB RAM, kompatibilná s DirectX9; 5GB voľného miesta na disku; zvuková karta; DVD ROM; klávesnica; myš.

Optimálne systémové požiadavky: Windows XP, Vista; CPU Intel Core 2 Duo 3GHz alebo AMD ekvivalent, RAM 2 GB; Video karta s 512 MB RAM (ATI Radeon HD4850+ alebo nVidia GF8800+), kompatibilná s DirectX9; 5GB voľného miesta na disku; zvuková karta; DVD ROM; TrackIR®; klávesnica, myš, joystick.





Čierny žralok vychádza na lov
Páči sa mi!

Zaradené pod: nvidia, windows 8, amd, radeon, ati






PC

Vývoj: Flying Legends / Eagle Dynamics
Štýl: Simulácia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. apríl 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19611)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk