Skutočná hrozba pre Burnout

Nič z toho, čo malo štyri kolesá a vystavovalo svoju kožu na E3, sa nevyrovnalo explozívnemu racingu Split / Second. Čert zober Forzu 3, GT PSP, Blur, tie všetky mali zatiahnutú ručnú brzdu.

pridal spacejunker 10.6.2009 o 17:44 pod hry
Skutočná hrozba pre Burnout

HRY > NOVINKY >

Nič z toho, čo malo štyri kolesá a vystavovalo svoju kožu na E3, sa nevyrovnalo explozívnemu racingu Split / Second. Čert zober Forzu 3, GT PSP, Blur, tie všetky mali zatiahnutú ručnú brzdu. Je to ako osedlať namydlený blesk alebo lepšie neriadenú strelu, ktorú nezastaví nič. Iba múr, letisková veža, nákupné centrum.

Na tratiach Split / Second nie je bezpečne, je nutné poznať okolie, ale nie z dôvodu perfektného driftu alebo líznutia mantinelu zadným nárazníkom. Niežeby nezáležalo na čistom jazdení, ale na čo sa snažiť, keď zozadu niekto aktivuje výbušniny a tie vyhodia do vzduchu kus diaľnice spolu s vami? A tak jazdíte tak zákerne ako to len ide, takticky vyčkávate, akcelerujete na nebezpečných úsekoch a meníte strategicky celú trať.

Každé kolo je úplne iné, po prvom sa cesta prepadáva na nižšie poschodie diaľnice, prechod cez nákupné centrum je okorenené kolabujúcimi balkónmi po stranách, na letisku zase padá veža, po druhom trať vedie cez hangár. Pri hraní sa nedá neubrániť otvoreným ústam a žasnutím, prečo ešte nikto nevyužil obyčajne statické kulisy okolo trate, aby priamo zasahovali do priebehu preteku?

 Split Second - gameplay

Keď budete letieť po runwayi a oproti vám bude pristávať horiace jumbo s porúchaným podvozkom, pochopíte, že Split / Second je Call of Duty medzi racingami. Bombastické explózie, kolaps celých budov je sprevádzaný kúdolmi prachu a dymu, sutiny pochovávajú súperov a vy ste zrazu na čele.

Výbuchy má pod kontrolou ktokoľvek, kto naplní špeciálny merač napríklad driftovaním alebo predbiehaním. Potom si stačí počkať na vhodný moment, nechať sa predbehnúť a po stlačení tlačítka poslať súperov do šrotu. Kedykoľvek môžete aktivovať výbušný materiál zavesený pod vrtuľníkmi krúžiacimi nad traťou. Prakticky ani raz sa mi nepodarilo vyhrať bez toho, aby som niekoho nezlikvidoval.

Split / Second má výborne vyriešený HUD, tvorí ho tradičná zmes informácií (počet kôl, aktuálna pozícia, stav merača) zasadená neobvykle do kruhu tesne za zadný kufor auta.

Autá nie sú na trať priklincované ako v Burnoute, ale ich výkon musíte ukočírovať. Sú pretáčavé, prudká akcelerácia môže viesť k hodinám, kolízie vás odhadzujú a strácate nad nimi kontrolu.

Split / Second je jedným z prekvapení tohtoročnej E3, svojou neskrotenou náturou má šance šliapnuť Burnoutu na krk.





Skutočná hrozba pre Burnout  Skutočná hrozba pre Burnout
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, call of duty






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Disney Interactive / Black Rock Studios
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 21. máj 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19797)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk