Domáci maznáčik do každej rodiny

Nenahnevá sa, ak mu nedáte do misky jedlo, nešpiní, kade chodí, nie je neodbytné a ak vystrája, jednoducho ho vypnete a je pokoj.

pridal spacejunker 11.6.2009 o 9:46 pod hry
Domáci maznáčik do každej rodiny

HRY > NOVINKY >

Nenahnevá sa, ak mu nedáte do misky jedlo, nešpiní, kade chodí, nie je neodbytné a ak vystrája, jednoducho ho vypnete a je pokoj. EyePet vyzerá ako obyčajná zábavka pre malé deti, ale za týmto projektom je viac ako len pestrý šatník pre mončiči.

EyePet vyžaduje kameru Eye, ktorá premosťuje svet virtuálny (za obrazovkou) so skutočným (tam vonku). Je absolútne jedno, na akom povrchu sa rozhodnete hrať, môže to byť koberec, linoleum, dlážka alebo biely stôl ako v prípade prezentácie na E3. Deti sa aj tak hrajú najradšej na zemi.

Kamera sníva vás, vaše ruky a pochopiteľne všetky objekty vo vašej bezprostrednej blízkosti, ktoré môžete využiť na nalákanie zvieratka alebo na jeho bláznenie. Zvieratko je zvedavé, chce sa hrať a čo je najlepšie, učí sa. Rozpoznáva kresby, imituje vaše nákresy a podľa nich stavia a ovláda vozidlá.

Ako je mi povedané, realizácia vozidla je podmienená nakreslením jeho základných častí. Ak chcete lietadlo, musíte na papier zvlášť nakresliť krídlo, trup a vrtuľu. Nákres potom stačí priložiť ku kamere a po načítaní ho zvieratko prekreslí a zhmotní. Potom môžete naskočiť na lietadlo, vyletieť mimo hernej plochy k oblakom, kde sa automaticky spúšťa jedna zo 60 úloh - zbieranie balónikov. Rozpoznávanie kresieb testujem nakreslením autíčka so špicatým kurfom, vysokým spojlerom a štvorcovými kolesami. Na moje prekvapenie sa dá bez problémov ovládať.

 EyePet - E3 09 Debut

Zvieratko po tomto výkone sa rozhodnem umyť, beriem do ruky magickú kartičku, pokladám ju na hernú plochu špeciálnym znakom hore, na obrazovke z nej vylezie menu a vo vzduchu si ho rukou točím a vyberám sprchu. Kartička sa okamžite zmení a ja môžem smelo zvieratko umývať. Nanášam šampón, zmývam ho a keď sa zarosí obrazovka, paru zotieram rukou.

Očista sa okamžite odráža na lesklej srsti a ak sa vám nepáči, vyvoláte nástroje pre kaderníka a podľa fantázie upravíte dĺžku, farbu či pridáte melír. Zvieratko sa rado aj oblieka, v EyePet bude k dispozícii na tonu rôznych doplnkov vrátane prilieb, ktoré budú rozširovať pripravované sťahovateľné balíčky.

Nech už robíte čokoľvek, strašíte svojho maznáčika bublifukom, stresujete ho autíčkom na diaľkové ovládanie, nemôže zomrieť. Jeho aktuálny fyzický/psychický stav sa dá skontrolovať rontgenom, vezmete magickú kartičku a oskenujete jednotlivé časti tela. Na obrazovke vidíte, či je šťastné, hladné, či má svaly ochabnuté a pod. A podľa toho zareagujete, nasypete mu do misky žrádlo, idete sa s ním hrať, alebo ho vypnete.

EyePet vychádza koncom tohto roka.





Domáci maznáčik do každej rodiny  Domáci maznáčik do každej rodiny  Domáci maznáčik do každej rodiny
Domáci maznáčik do každej rodiny  Domáci maznáčik do každej rodiny  Domáci maznáčik do každej rodiny
Domáci maznáčik do každej rodiny  Domáci maznáčik do každej rodiny  Domáci maznáčik do každej rodiny
Domáci maznáčik do každej rodiny  Domáci maznáčik do každej rodiny  Domáci maznáčik do každej rodiny
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3

Vývoj: SCEE / London Studio
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. október 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19934)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk