Atypická online bojovka Lost Saga pozýva do hry

Hrdinovia z mýtov,sci-fi, fantasy, bojových umení,či westernu sa stretávajú vo veľkolepej akcii. Pridajte sa medzi nich a zapojte sa do otvoreného beta testu!

pridal uni 30.10.2009 o 14:39 pod hry
Atypická online bojovka Lost Saga pozýva do hry

HRY > NOVINKY >

Lost Saga je zaujímavá online bojovka. Hrdinovia z mýtov,sci-fi, fantasy, bojových umení,či westernu sa stretávajú vo veľkolepej akcii. Hra bude kompletne zdarma a práve sa začal otvorený beta test. Ponúka obmedzený sortiment hrdinov a plánuje pridať ďalších 100!

Na počiatku budete mať len zabijaka a po krátkom tréningu s ním môžete vstúpiť do arén. Hra ponúka viacero módov, okrem iného tímový deathmatch a kooperačný boj proti silnému bossovi. Ďalších hrdinov získate ako odmenu za úspechy v boji, ale dajú sa aj zakúpiť za platidlá, čo získate spolu so skúsenosťami.

 Lost Saga- Heroes

Každý hrdina má niekoľko zručností, ktoré súvisia s jeho povolaním. Mág má ohnivé kúzla, kovboj strieľa revolverom a zväzuje do lasa, zabijak používa jed a podobne. Avšak pri boji sa často stáva, že hrdinovia prídu o všetko svoje ošatenie, to keď dostanú poriadnu nakladačku. Potom pobehujú len tak v trenírkach, ak sa im nepodarí vyzbierať roztratenú výstroj.Lenže pohodené predmety v aréne môžu zbierať všetci hráči. To spôsobí nie len to, že vďaka výmene výbavy sú postavy neraz komicky vystrojené. Napríklad mág potom pobehuje v plášti, v ruke má kolt a na hlave vojenskú alebo rytiersku prilbu. Zmena výbavy spôsobí aj zmenu zručností, takže zrazu môže povedzme vojak použiť jedy alebo hádzať čínsky klobúk.

Hra sa ovláda šípkami, má tri klávesy na skok, obranu a útok plus šípky na pohyb. Kombináciou kláves sa vytvoria rôzne útoky a aplikujú zručnosti. Mimo arény môžu hráči kupovať vylepšenia pre každú z postáv ktoré získajú. Boje sú síce trochu chaotické, ale zábavné, grafika je veľmi príjemná a celkovo sa jedná o produkt na vysokej úrovni, hlavne vzhľadom na to, že je free.

Na hranie sa potrebujete zaregistrovať na domovskej stránke, potom si stiahnete klienta a hru spustíte po nalogovaní priamo zo stránky. Skúste, neoľutujete!





Atypická online bojovka Lost Saga pozýva do hry  Atypická online bojovka Lost Saga pozýva do hry  Atypická online bojovka Lost Saga pozýva do hry
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Atypická online bojovka Lost Saga pozýva do hry
PC

Vývoj: OGPlanet / IO Entertainment
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20275)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk