Bethesda ohlasuje novú RPG

Hunted: The Demon’s Forge - takto sa bude volať nová RPG, ktorej distribúciu práve ohlásila Behesda.

pridal saver 15.3.2010 o 20:15 pod hry
Bethesda ohlasuje novú RPG

HRY > NOVINKY >

Hunted: The Demon’s Forge - takto sa bude volať nová RPG, ktorej distribúciu práve ohlásila Behesda. Hra vyjde pre PC, Xbox360 a PS3 a je od základov vyvíjaná pre kooperáciu.

Hunted bude temná fantasy RPG sledujúca dvoch nájomných bojovníkov - muža Caddoca a ženu E'laru, ktorí si budú presekávať cestu svetom, získavať vzácne kryštály a bojovať proti zlu. Znie to dosť štandardne, ale vraj preto, že to tak má byť, hra je totiž updatovanou klasickou dungeon sekačkou presunutou do 3D pohľadu.

Hráči si vyberú jednu z dvoch postáv a budú využívať ich jedinečné sily v útoku a mágii. Ak by sa vám postava nepáčila, na každom checkpointe môžete postavu vymeniť a rovnako aj upgradnúť jej možnosti aktivovaním kryštálov. Postavy Caddoca a Elara budú pre každého hráča jedinečné a vždy v coope hráte so svojim upgradnutým hrdinom.

Caddoc je bitkár, niečo ako tank, zvládne veľa úderov od nepriateľov a rozdáva silné rany. Má síce luk na boj na diaľku, ale je slabý s malým dostrelom. Hra za neho bude vyhovovať hlavne akčným hráčom. Oproti tomu Elara je silná lukostrelkyňa a môže rýchlo a presne zostreľovať nepriateľov na diaľku. Má však slabé brnenie a je slabá na boj zblízka. Je priam vytvorená pre cover & shoot hráčov. Teda spolupráca bude jasná, zatiaľ čo Elara strieľa z diaľky, Caddoc si to pôjde vybaviť s nepriateľmi zblízka. Ak jeden z bojovníkov padne (zrejme väčšinou to bude Caddoc), môže byť pomocou kúzla oživený druhým bojovníkom z hociktorého miesta, stačí ak mŕtvu postavu vidíte.

Pohybovať sa budeme v troch prostrediach - mestách, otvorených vonkajších prostrediach a dungeonoch. Mimo bojov budete aj hľadať tajné cesty, skryté informácie k príbehu, budete oslobodzovať civilistov, ktorí rovnako dajú nové informácie. Podľa autorov vraj v hre nájdeme 40 % ľahkých secretov, 40 % ťažkých a 20 % super obtiažnych.

Žiaľ hra bude podporovať len online mód bez splitscreenu. Na druhej strane, ako oddychovka a skrátenie času k ďalšej serióznej RPG od Bethesdy, titul poteší.





Bethesda ohlasuje novú RPG  Bethesda ohlasuje novú RPG  Bethesda ohlasuje novú RPG
Bethesda ohlasuje novú RPG  Bethesda ohlasuje novú RPG
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Bethesda / inXile Entertainment
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19462)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk