Exotický Dubaj zavalí piesok

Do Dubaja zavaleného tonami piesku sa vyberieme v Spec Ops – The Line.

pridal je2ry 30.6.2010 o 13:32 pod hry
Exotický Dubaj zavalí piesok

HRY > NOVINKY >

Nemecké štúdio Yager pre 2K Games pripravuje 3rd person strieľačku Spec Ops. Na prvý pohľad sa jedná o klasickú, ničím nezaujímavú cover-based akciu. Lenže The Line pod povrchom ukrýva viac, než by sa mohlo zdať a v konečnom dôsledku môže byť hra celkom zaujímavá. Podobne na tom boli aj dojmy z prezentácie. Prvých pár minút ma nechalo úplne chladným, z miestnosti som ale odchádzal s celkom pozitívnymi dojmami.

Na E3 prezentovaný build obsahoval pár chybičiek a my sme boli autormi poprosení, aby sme si ich nevšímali. Čo sme si však rozhodne všimli, je exotickosť lokality, kde sa hra odohráva. Výprava je totiž zasadená do luxusného mesta Dubaj, ktoré po prírodnej katastrofe leží takmer celé pod mohutnými návalmi piesku. V meste vypukli občianske nepokoje, na uliciach sa váľajú mŕtvoly, z lámp verejného osvetlenia visia obesenci a naša taktická skupina je vyslaná zistiť, čo sa vlastne v metropole stalo.

Piesok a práca s ním je dôležitým oporným stĺpom hrateľnosti. Komando špičkovo vycvičených vojakov síce zistí, že niektoré budovy sú pod pieskom celkom neporušené a tak sa pozrieme do luxusných budov, hotelov, kancelárií a podobne, ale všade na nich bude číhať smrteľné nebezpečenstvo. Rovnako ako oheň je piesok dobrý sluha, ale zlý pán. Dá sa použiť (po odstrelení) na zasypanie nepriateľskej hliadky, ale to isté môžu cudzí vojaci vyskúšať na vás. Očakávať treba aj časté piesočné búrky, ktoré znepríjemnia orientáciu každej strane na bojisku.

Spec Ops sa vo veľkej miere spolieha na predskriptované akcie, vybuchujúce vrtuľníky, praskajúce sklenené strechy a závaly piesočných dún sú na dennom poriadku. Gro hry samozrejme tvorí čistokrvná cover akcia s množstvom zbraní na jednej strane a dôrazom na súboje na blízko na strane druhej. Spestrením sú zásadné rozhodnutia, ktoré bude musieť veliteľ tímu urobiť. Predvedená bola situácia, kedy nepriatelia chytili rukojemníkov a chystali ich popraviť. Spec Ops mohli zasiahnuť, no len za cenu, že sa prezradia a spomalia tak svoj postup. Tieto rozhodnutia nemajú byť na morálnej stupnici hodnotené ako dobré, resp. zlé vo všeobecnosti, skôr sa bude treba rozhodnúť, čo bude pozitívne vplývať na úspech misie.

Yager do hry rozhodne zakomponujú multiplayer a špeciálny co-op mód. Multiplayerová beta sa už čoskoro objaví na Xbox Live, plná hra je pripravovaná na rok 2011.





Exotický Dubaj zavalí piesok  Exotický Dubaj zavalí piesok  Exotický Dubaj zavalí piesok
Exotický Dubaj zavalí piesok  Exotický Dubaj zavalí piesok
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: 2K Games / Yager
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 29. jún 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19855)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk