Gun Loco šialená akcia od Square Enix

Zabojujte si s kriminálnikmi na väzenskej planéte.

pridal saver 19.9.2010 o 10:49 pod hry
Gun Loco šialená akcia od Square Enix

HRY > NOVINKY >

Square Enix na TGS priblížil svoju novú akčnú hru Gun Loco. Ohlásil ju už na Gamescome ale aj na TGS nemohla  chýbať, hlavne pre svoj zvláštny vzhľad snažiaci sa ulahodiť ako východnému tak aj západnému pohybliku. Bude to šialená hasenica so zločincami, ktorí sa budú snažiť prežiť a dostať sa von z väzenskej planéty. Celé to bude zábavné, akčné, netradičné a autori to nazvali sprint-action-shooter. Z nášho pohľadu to preberá prvky z Mirrors Edge a zábavný štýl z Team Fotress 2, už len to že eliminovanie niektorých nepriateľov nevyústi do kaluží krvi ale robitie na malé hračky naznačuje čo môžeme čakať.

Na TGS prezentovali multiplayer z tituly, ktorý bude dôležitou súčasťou titulu a autori ho chcú výrazne tlačiť. Pripravili niekoľko módov, sériu máp a masívnu dávku zábavy. V multiplayeri bude bojovať 12 hráčov, kde v prezentovanom tímovom móde si to rozdá 6 vs 6. Zaujímavosťou, že bodovanie je formou trestu a čím viac protivníkov zabijete tým väčší trest dostanete. Trest sa zvyšuje s hodnotou eliminovaného nepriateľa. Čím väčšia bola odmena za jeho hlavu tým bude trest vyšší.

Každá postava má svoju špeciálnu zbran, svoj typ granátu. Niektoré zbrane sú štandardné, iné zábavné. Napríklad granát v podobe nafukovanej bábiky, ktorá sa následne pohybuje smerom k najbližšiemu cieľu.

Samotná akcia je mimo streľby založená na šprintovaní cez level, skákaní cez prekáčky, pregúľanie sa do krytov. Plus tu má každá postava svoj špecifický pohyb, ako explozívny skok a popritom aj svoj úder, kde pri behu môžete na nepriateľov zaútočiť nablízko. Napríklad úder medzi nohy, alebo kop do hrude. Je tu dokonca aj možnosť osobného súboja, kde obaja hráči zaútočia naraz, vtedy sa spustí hand-to-hand boj ovládaný ľavý a pravým triggerom.

Uvidíme čo z toho budúci rok vznikne. Ako vieme, tieto pokusy o západné hry z východu bývajú často neúspešne. Jedine Capcom dokázal slušne preraziť. Square už má teraz podporu v Eidose a hádam im odtiaľ poradia ako majú Gun Loco orientovať.





Gun Loco šialená akcia od Square Enix
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Gun Loco šialená akcia od Square Enix
Xbox 360

Vývoj: Square Enix
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20039)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk