Dishonored - Thief v budúcnosti

Nové číslo GameInformeru poodhalilo nový titul od Arkane štúdia pripomínajúci mix Half Life, Deus Exu a Thiefa.

pridal saver 23.7.2011 o 19:50 pod hry
Dishonored - Thief v budúcnosti

HRY > NOVINKY >

Nové číslo GameInformeru poodhalilo Dishonored, nový titul od Arkane štúdia pripomínajúci mix Half Life, Deus Ex a Thiefa. Autor City17 totiž vytvoril novú víziu sveta budúcnosti zastrenú v hmle a šedi - Dunwall a Harvey Smith autor Deus Ex a Thief mu pridal civilizáciu na pokraji kolapsu, ktorou sa naša postava bude prebojovávať spôsobom, aký si sám zvolí, podobne ako v Thiefovi stealth však bude hrať hlavnú úlohu. Levely budú rozsiahle a otvorené, a otvorené budú aj možnosti postavy ako sa vyhrabať z nie príliš závideniahodnej situácie.

Naša hlavná postava Crovo je bývalý bodyguard cisárovnej tohto zvláštneho sveta, ktorý je obvinený z jej vraždy. Je to bojovník a teda to, čo bude nasledovať ho neprekvapí ani nezastaví, ale nie je rambo bojovník a neprekoná všetky stráže mesta, preto jeho prioritou bude tichý postup. Ozbrojený svojimi päsťami, nožom, kušou a sériou štandardných strelných zbraní sa vydáva do boja.

Ale zbrane nebudú jediným bojovým prostriedkom postavy, v meste sa totiž pohybuje záhadná postava Outsider, mimozemská entita, ktorá sa dotka Crova a podobne ako iným aj jemu pridala špeciálne sily. Jeho hlavná sila sa točí hlavne okolo ovládania potkanov, ktorých môže vyvolať, nechať ich zaútočiť na nepriateľov, odlákavať nimi stráže, nájsť jedlo, obžrať mŕtvoly pre lepšie zozbieranie vecí alebo sa do jedného prevtelí a prejde malými otvormi, alebo pomedzi nohy nepriateľov.

Dishonored bude obsahovať štandardný systém zdravia, ktoré budeme musieť dopĺňať jedlom alebo kúzlami - Charms, ktoré budú však potrebovať manu. Kúzla sú malé bonusy pre vašu postavu a to napríklad doplnenie zdravia so špeciálnych typov potkanov, doplnenie many napitím sa z fontány. Spolu ich bude 40, no na jedno prejdenie hry nájdete najviac okolo 12. Tieto malé bonusy dopĺňajú schopnosti a Sily postavy, ktoré sa budú dať odomykať a vylepšovať runami nájdenými v leveloch. Tu znova na jedno prejdenie neodomknete a nemaxnete všetko. Vďaka silám sa postava bude môcť teleportovať na krátke vzdialenosti, bude sa dať zastaviť čas, ovládnuť protivníka (môžeme zastaviť čas, prevteliť sa do nepriateľa a presunúť ho pred jeho vlastné strely), vyvolať vietor na zhasnutie ohňov (potkany budú mať rovnú cestu). Nakoniec to celé doplnia Gadgety ako pasce, lepivé granáty, lepšia munícia, šípy na spanie, rozšírenie nosnosti a ďalšie upgrady vybavenia.

Autori hru nazývajú simuláciou, pretože všetko reaguje na vás, nie na skripty alebo triggre v prostredí. Každá postava preto má robustnú AI a prostredie ponúkať čo najviac interaktivity a miest na schovávanie sa. Týmto chcú autori dosiahnuť veľkú možnosť ciest cez level k svojmu cieľu.

Keď si to spočítame, prichádza nám zaujímavá sci-fi verzia Thiefa s RPG prvkami.





Dishonored - Thief v budúcnosti  Dishonored - Thief v budúcnosti  Dishonored - Thief v budúcnosti
Dishonored - Thief v budúcnosti  Dishonored - Thief v budúcnosti  Dishonored - Thief v budúcnosti
Dishonored - Thief v budúcnosti  Dishonored - Thief v budúcnosti  Dishonored - Thief v budúcnosti
Dishonored - Thief v budúcnosti
Páči sa mi!

Zaradené pod: half life






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Bethesda / Arkane Studios
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 12. október 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk