Týždenník #001

Čo sa udialo uplynulých sedem dní, čo vás čaká od pondelka a aké články pripravujeme?

pridal spacejunker 15.1.2012 o 21:05 pod informácia
Týždenník #001

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Vytriezvenie z tých všetkých dovoleniek, lyžovačiek a obžerstva obdobia predvianočného je ako návrat z pobytu stráveného v kryogenickej komore. Nikomu sa nič nechce. Pri tom pomalom štarte by som sa nečudoval, keby sa konzolám nechceli roztočiť ani ventilátory. Ale o tom som nechcel, vraciame do obehu pravidelný Týždenník v obmenenej forme, namiesto odklikov dostanete aj komentár a tak zameškať uplynulých sedem dní bude takmer nemožné. Čiže, ak ste sa len teraz vrátili, tu je v kocke uplynulý týždeň.

Čo sa udialo?

V Las Vegas sa konala Consumer Electronic Show (skrátene CES), videohrám je naklonená, ale jej gro tvorí spotrebná elektronika aj plno zaujímavých gadgetov a iných technológií, ktoré sa raz môžu stať štandardom. Často predbiehajú dobu ako 32“ dotykový stôl EXOdesk, ktorý rozširuje pracovnú plochu a tvorí garde tradičnému monitoru.

Razer na druhej strane svoj prototyp PC tabletu Fiona plánuje koncom roka uviesť na trh. Hráčov zaujme predovšetkým výkonom, rozbehne Skyrim na high detailoch, i keď batéria vydrží iba dve hodiny.

Za zmienku stojí aj kreatívne využitie tabletového ovládača konzoly WiiU na sledovanie ulice z auta zo všetkých uhlov. Pamätáte si na prezentáciu PS3, v ktorej bolo PSP predvedené ako spätné zrkadlo v kokpite F1?

Z videí určite nepremeškajte Skyrim prepracovaný do skutočného života. Takto nakupovať v samoobsluhe garantovane nebudete:

V hernom biznise k prelomovým oznámeniam nedošlo, no mohli ste obdivovať strategický remake XCom od Firaxis, peniť pri akčnejšom Hitman: Absolution a tešiť sa z českej diablovky Nyrthos.

EA chce navnadiť hráčov demami na plné verzie Mass Effect 3 a Kingdoms of Alamur a umožní im v hrateľných ukážkach odomknúť zbroj a zbrane zadarmo. Potvrdilo sa, čo už viete, že najpredávanejšou hrou minulý rok v UK aj na Amazone bola ... Skyrim? Zabudnite.

Ku Call of Duty Modern Warfare 3 bude rovno 20 DLC balíčkov, vychádzať budú po nasledujúcich deväť mesiacov. Ak nemáte čím nakŕmiť iPod, iPhone alebo iPad, skúste rýchlu akciu od deväťročného chlapca, ktorý si s pomocou PopCap Games splnil sen.

Prečo Capcom nezaplatí štúdio zodpovedné za tento špičkový renderovaný krátky film, aby natočilo skutočné pokračovanie filmovej série Resident Evil, nevieme. Ale video je sakrametsky dobré:

Čo vás čaká?

Pre vás najdôležitejšou správou bude spustenie hlasovania o Hru roka 2011. Drvivá väčšina z vás je s našim výberom hier roka spokojná, ale možno by niektoré tituly videla nižšie, iné na vyšších priečkach. Teraz budete mať možnosť zahlasovať za tú svoju! Nebojte sa, hlasovanie bude bežať dostatočne dlho, aby sa poradie poriadne premiešalo.

Z článkov si prečítate dojmy z hrania akcie Asura’s Wrath, ktorej demo sa už váľa na PSN a XBL. V redakcii máme preview kód a nutno povedať, že ide o jednu z najneobvyklejších hier, kde sa posúva chápanie slova epika a button mashing na novú úroveň. A ak dorazí poštár, príde aj na dojmy z Kingdoms of Amalur, ku ktorému vychádza demo v stredu.

V recenziách sa vrátime do minulého roka, vypichol by som absolútny brak Postal 3 a v zálohe si nechávame ešte väčší, takisto s trojkou v názve, ktorý jednej deštrukčnej racingovej sérii robí neuveriteľnú hanbu.

A čo sa deje práve teraz?

Vymetám dungeony v Rogue Galaxy!

Na finálnej podobe Týždenníka sa môžete podieľať aj vy. Ak máte nápady, čo by ste chceli v nedeľu večer čítať, sem s nimi!





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19545)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk