Multiplayer vo Far Cry 3

Ubisoft začína odhaľovať ďalšiu očakávanú stránku Far Cry 3 a to multiplayer. Ten v minulej časti zaujal prepracovaným editorom máp, ale žiaľ pre malú hrávanosť postupne upadol. Pozrime sa, čo dostane tentoraz a či má nádej udržať si publikum.

pridal saver 4.4.2012 o 21:09 pod hry
Multiplayer vo Far Cry 3

HRY > NOVINKY >

Ubisoft začína odhaľovať ďalšiu očakávanú stránku Far Cry 3 a to multiplayer. Ten v minulej časti zaujal prepracovaným editorom máp, ale žiaľ pre malú hrávanosť postupne upadol. Pozrime sa čo dostane tentoraz a či má nádej udržať si publikum.

Ako prvý mód Ubisoft predstavil mód Firestorm, ten bude tímový s úlohou. Úloha pre každý tým bude strieľať na sklady nepriateľa. Každý tím má dva sklady, ktoré treba ničiť, až kým nezačnú horieť. Ale horieť musia oba naraz, vtedy môže tím z obsadenej rádiovej veže zavolať lietadlo. To priletí a vypustí na oheň palivo.

Zaujímavosť, ktorú autori implementovali do multiplayeru budú rewardy, ktoré umožnia najlepšiemu hráčovi z výherného tímu pomstiť sa najlepšiemu hráčovi porazeného tímu. Môže zvoliť buď Mercy alebo Punish a sledovať záverečnú animáciu zápasu. Tam pri Punish dostane protivník na kolenách niekoľko posledných rán, alebo ho v Mercy mačetou oslobodí z pút.

Ďalším prídavkom po dokončení zápasu bude - meta game, kde si budú môcť hráči vylepšovať zbrane alebo vlastnosti (zbrane budú modifikovatelné o rôzne násady). Na vylepšenie ale potrebujú nájsť a rozkódovať USB kľúč. Háčik je v tom, že dekódovanie sa musí robiť na mobile cez aplikáciu, alebo na PC, čo do hry zapája ďalšie platformy. Hráči, ktorí dekódujú informácie ich v+sak nemusia využiť sami, ale môžu ďalej posunúť hráčom v tíme.

Editor máp zatiaľ autori nepriblížili, ale potvrdili jeho prítomnosť a samozrejme aj hlbšie prepracovanie. Bude to skutočne zaujímavé sledovať kam to ešte dotiahnu, minule sme mali možnosť deformovať terén umiestňovať objekty, budovy, veci a následne mapu hrať s priateľmi. Teraz vraj dostaneme ešte viac sociálnych možností a teda sharovanie bude prioritou.





Multiplayer vo Far Cry 3  Multiplayer vo Far Cry 3  Multiplayer vo Far Cry 3
Multiplayer vo Far Cry 3  Multiplayer vo Far Cry 3
Páči sa mi!

Zaradené pod: multiplayer






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 30. november 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19825)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk