Zoznámte sa s Wildmanom od Gas Powered Games

Chris Taylor a jeho tím skončili odpočítavanie a predstavili novú ambicióznu hru.

pridal uni 15.1.2013 o 11:36 pod hry
Zoznámte sa s Wildmanom od Gas Powered Games

HRY > NOVINKY >

Gas Powered Games ukončili odpočítavanie do odhalenia nového titulu a predstavili akčnú RPG s prvkami RTS, Wildman.

V hre sa bude produkovať armáda a bojovať proti vojskám nepriateľských šampiónov vo vojnových zónach. V rôznych lokalitách a prostrediach s pokročilou fyzikou a deštruktívnym terénom budú tajné bludiská, zbrane a výstroj. Súčasťou progresu je evolúcia s možnosťou ukradnúť technológie oponentom a použiť ich proti nim.

Chris Taylor prezradil, že hra bude mať ústrednú postavu - Wildmana, ktorý sa rozvíja a zveľaďuje ako hrdina v akčných RPG. Súčasne ponúkne prvky zo Supreme Commander a Total Annihilation s veliteľom.

Začínate so svojim hrdinom v hlbokej minulosti, s veľkou kosťou v ruke a oveľa lepšie na tom nie sú ani protivníci. Po prvých potýčkach získate novú technológiu, objavíte prak, ktorým útočíte z diaľky. Rozvíjate svoju postavu s technológiami, pretože ste Homo Sapiens a bojujete s neandrtálcami, gigantickými chrobákmi, ktoré sa tiež vyvíjajú a ďalšími protivníkmi.

RTS prvky nastupujú po vkročení do teritória inej osoby, kde ste nežiadúci. Priestor sa mení na vojnovú zónu, kde prúdia bojovníci zo štruktúr, ktoré ste už postavili v základni a útočia na protivníkov. Je to forma MOBA - multiplayerovej bojovej arény, kde je cieľom poraziť nepriateľského hrdinu. Keď sa vám to podarí, môžete ukoristiť jeho technológiu a k nálezom patrí aj mydlo. Ak vám vŕta v hlave, na čo bude dobré mydlo, odpoveď je jednoduchá. Podľa histórie, po vymyslení mydla sa predĺžil život človeka, zlepšilo sa mu zdravie, pretože bol čistý. V prípade porážky a úmrtia v boji sa oživíte vo svojej domovskej základni.

Wildman zahrnie aj kooperačnú hru a bitky. Budú vyžadovať uloženie online. Save pozície v offline režime nebudú akceptované hernými servermi.

Chris Taylor pracuje na Wildmanovi bezmála rok a zbytok tímu pribudol v novembri po zastavení vývoja Age of Empires Online.

Jednou z vyzdvihovaných vecí je možnosť deštrukcie prostredia v rozsahu, ktorý nie je obvyklý v akčných RPG. Môžete rozbíjať veci, ale aj zapáliť všetky stromy, na zemi má byť krv a poletujúce črevá, kosti a zelená tráva bude pošliapaná a zmení sa na blato. Taylor chce vyvolať dojem ako z filmov, kde v úvode nastupujú armády do boja v letnom dni a peknom prostredí, no na konci zostáva spúšť, špina, krv, výkriky víťazov a panika porazených.

Wildman sa má rozvíjať a prechádzať rôznymi obdobiami eventuélne až do veku laserových zbraní. Ako ďaleko to povedie, ovplyvnia príspevky v Kickstarter kampani, kde treba počas zostávajúcich 31 dní vyzbierať 1 100 000 dolárov. Pritom už krátko po štarte sa vyzbieralo viac ako 80 000.

Termín dokončenia hry tiež ovplyvní komunita, ktorá má rozhodnúť, či chce Wildmana rýchlo, ale s menším obsahom, alebo si radšej počká a dostane komplexnejší produkt. Wildman by však mohol vyjsť v slušnej forme do roka a možno aj skôr. Pripravuje sa len PC verzia, no nevylučuje ani formát pre Mac a Linux. Wildman ponúkne aj nástroje cez Project Mercury.





Zoznámte sa s Wildmanom od Gas Powered Games  Zoznámte sa s Wildmanom od Gas Powered Games  Zoznámte sa s Wildmanom od Gas Powered Games
Zoznámte sa s Wildmanom od Gas Powered Games  Zoznámte sa s Wildmanom od Gas Powered Games
Páči sa mi!






Zoznámte sa s Wildmanom od Gas Powered Games
PC

Vývoj: Gas Powered games
Štýl: Stratégia / RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk