Prvé informácie o Dead Rising 3

Zombie apokalypsa v Dead Rising 3 naberá nové rozmery a my vám prinášame prvé informácie o tom, ako bude vyzerať

pridal matus_ace 11.6.2013 o 12:30 pod hry
Prvé informácie o Dead Rising 3

HRY > NOVINKY >

Jednou z najvýraznejších ohlásených exkluzivít pre Xbox One je bez váhania Dead Rising 3, čím sa zopakuje situácia z roku 2006, kedy prvá časť vyšla exkluzívne pre Xbox 360 a zadefinovala boj o holý život proti hordám nemŕtvych v otvorenom svete. Dead Rising 3 však ide ešte ďalej, zombie katastrofu nafukuje do nevídaných rozmerov a aby bol útek pred nemŕtvymi nie len napínavý, ale aj zábavný, tak výrazne narástli aj možnosti sveta okolo vás. Autori sa dušujú, že takúto hru sme ešte nevideli a vyzdvihujú hlavne bohaté možnosti úprav postáv a zbraní.

Dead Rising 3 sa odohráva 10 rokov po druhej časti. Nákaza zombie už takmer zdecimovala celé ľudstvo. Vy ste mladý mechanik Nick Ramos a v meste Los Perdidos sa musíte pokúsiť prežiť. Podivné tetovanie a tajomná minulosť môžu ešte zamiešať kartami. S Nickom sa Tak vydávate na krvou zaliatu cestu naprieč tisíckami nemŕtvych, aby ste spolu s niekoľkými ďalšími preživšími vyšli z mesta skôr, ako ho z povrchu zemského zmetie vojenský útok. Sám Nick by neprežil a spojenie s ostatnými je teda nutné.

Dead Rising 3 zavedie sériu do nových vôd v oblasti príbehu. Jeho rozprávanie bude viac poznačené dojmom o vyvolanie filmovosti. Ponúkne temnejšie zasadenie, avšak pri zachovaní unikátneho humoru, a taktiež predstavení prepracovanejších postáv. Masívny a dynamický svet je väčší ako v prvých dvoch hrách spolu. Hra sľubuje nie len veľké mesto, ale aj plynulý chod, očarujúci vizuál a inteligentnú AI, čo je v spojení so zombie úsmevné.

Ultimátny zombie sandbox je označenie, ktoré autori hre priamo ušili na mieru. Všetko v hre sa môže stať vašou zbraňou. A nie len to. Môžete zobrať kladivo a hneď na to pílu a spojiť ich do nečakane vražednej kombinácie, ktorej nebude robiť problém rozosielať smrť na každom kroku. Zbrane sa váľajú všade a ich kombinácie sú rôznorodé. Dôraz sa kladie aj na vozidlá. Tie sú k posunu vpred potrebné, avšak treba na ne dávať pozor, voči hordám nie sú odolné.

Dead Rising 3 sľubuje plnohodnotný zážitok pre nováčikov a aj ostrieľaných hráčov. Zážitok, ktorý je hlboký, avšak rovnako aj prístupný pre fanúšikov hier s otvoreným svetom. Herný svet môžete skúmať podľa seba, nemusíte sa podriaďovať obmedzeniam. Vylepšený je systém ukladania, ktorý najlepšie zodpovedá herným možnostiam. Hra ponúkne aj Nightmare mode pre náročnejších hráčov, ktorým okrem krvilačných nemŕtvych budú na krk dýchať aj rôzne časové limity. Hru môžete hrať aj online v kooperácii s ďalším hráčom. Do hry sa môže pripojiť kedykoľvek.

Dead Rising 3 integruje nový Kinect a aj Xbox SmartGlass na novej úrovni. Správy z hry, briefingy, ale aj  rôzne taktické možnosti ako povolanie leteckého útoku sú presmerované na váš tablet, či telefón. Tak isto tu nájdete aj mapy a môžete sledovať svoj progres. Kinect vám umožní niektoré veci ovládať pohybom, iné zase pomocou hlasových príkazov. Hlavne však AI vás dokáže „počúvať“ a podľa toho aj reagovať.

Uvidíme nakoľko sa autorom nakoniec podarí splniť všetky tieto nemalé ciele. 





Prvé informácie o Dead Rising 3  Prvé informácie o Dead Rising 3  Prvé informácie o Dead Rising 3
Prvé informácie o Dead Rising 3  Prvé informácie o Dead Rising 3
Páči sa mi!






Xbox One
PC

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 22. november 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20008)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk