Dead Rising 3 sa prepojí s vašim telefónom

Autori z Mercury Steam odprezentovali Dead Rising 3 na ComicCone a pridali zaujímavé informácie o prepojení hry s vašim telefónom.

pridal saver 20.7.2013 o 11:52 pod hry
Dead Rising 3 sa prepojí s vašim telefónom

HRY > NOVINKY >

Autori z Mercury Steam odprezentovali Dead Rising 3 na ComicCone a pridali zaujímavé informácie o hre. Spísalo ich IGN a spomína napríklad aj to, že keď nájdete telefón v hre, spojí sa s vašim telefónom. Teda cez Smartglass aplikáciu budú telefóny v skutočnosti a v hre prepojené a ak zavolá niekto postave, zazvoní telefón aj vám a môžete počúvať hovor.

K tomu, samozrejme, cez telefón alebo tablet budete môcť zadávať vzdušné útoky, lokalizovať sa na mape, sledovať, kam máte ísť, hľadať najblžšie sklady zbraní, určovať waypointy a potom ich v hre nasledovať. Napríklad ak kliknete na ikonku zdravia, v hre vám zobrazí všetky substancie na jedenie. Toto celé by nebol zlý nápad ani pre GTA V, ktoré by to mohlo využiť rovnako.

Čo sa týka obtiažnosti Dead Rising 3, bude to na vás, ak sa vám páčil časový mód z prvých hier, ostáva ako Nightmare mód v kampani, alebo naopak ak chcete výletný mód, je tu Sandbox možnosť. Môžete si tak vybrať svoju cestu a rovnako aj vlastný štýl cesty kampaňou. Autori síce teraz zvolili viac realitiscký a drsný štýl ako grafiky, tak aj prístupom k survival horor žánru, ale aj tu máte voľbu - ak sa chcete zabaviť, môžete si kludne obliecť oblek žraloka, podávať kužely na hlavy zombíkom a rozsekávať ich vycraftovaným horiacim mečom. Ak chcete serióznu hru, môžete sa orientovať len na štandardné zbrane a vyhýbať sa zábavným predmetom.

Nakoniec aj grafika je vraj veľmi dobrá a stabilná. Cez masy zombíkov prejdete na autách bez trhania a hlavne cez celé mesto prejdete bez ďalšieho nahrávania. Nahrávanie nebude ani pri prechode do budov alebo kanálov, alebo pri vstupe na bojové polia s psychopatmi v meste.

Dead Rising 3 je launch titulom Xbox One.





Páči sa mi!






Xbox One
PC

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 22. november 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk