Vyskúšajte si originálny puzzle titul Gorogoa

Gorogoa pripravuje Jason Roberts už niekoľko rokov. Hra by mala byť pripravená na vydanie ešte pred letnými prázdninami. Zatiaľ si môžete vyskúšať aspoň krátke demo.

pridal roberto 4.2.2014 o 13:46 pod hry
Vyskúšajte si originálny puzzle titul Gorogoa

HRY > NOVINKY >

Skutočne unikátny puzzle titul Gorogoa vzniká pod rukami jediného vývojára, Jasona Robertsa. Počas hrania jeho hry "pracujete" s dlaždicami, ktoré sú vlastne oknami do jednotlivých svetov, pričom máte často k dispozícií až 4 takéto okná súčasne. Jednotlivé okná budete premiestňovať, kombinovať a prekrývať. Hlavnou postavou a orientačným bodom vo vzniknutom chaose zdanlivo nesúvisiacich obrazov je bezmenný malý chlapec. Ten pri postupe svojím snovým príbehom potrebuje vašu pomoc. Je totiž na vás, aby ste pre neho hľadali cestičky medzi jednotlivými svetmi.

Každý svet v sebe môže ukrývať ďalší svet, z ktorého následne môžete niektorý objekt, alebo celú scénu vybrať a skombinovať s pôvodným, alebo úplne iným svetom.

Takto napríklad na konci slepej uličky nájdete obrázok parku, ktorý môžete vybrať ako osobitnú dlaždicu. Otvorí sa vám tak celý nový svet, v ktorom sa, okrem iného, nachádzajú dvere. Tieto dvere následne môžete premiestniť do pôvodnej slepej uličky a otvoriť tak "portál" pre hlavného hrdinu. V parku sa nachádza fontánka, z ktorej potrebujete zobrať jablko. Jablko je ale iba vytesané z kameňa a vypotrebujete naozajsné, zelené jablko. Všimnete si však scénu z inej dlaždice, v ktorej je vyobrazený zelenooký drak. Dôležitým detailom je, že dračie oko je umiestnené presne na rovnakej pozícií, v akej sa na susednom obrázku nachádza kamenné jablko. Po prekrytí kamenného jablka dračím okom sa jablko mení na zelené a chlapček si ho môže vziať a pokračovať v ceste.

Koncept hry určite oveľa lepšie pochopíte, ak si vyskúšate krátke demo.Teda krátke pre tých, ktorým nechýba ani zmysel pre detail, ani fantázia. Hľadanie toho správneho prechodu medzi svetmi, ktoré vlastne nemajú žiadne pravidlá ani logiku, je podobne náročné, ako viesť kriminálne vyšetrovanie v Alicinej krajine zázrakov. Detaily sú dôležité, ale aby ste sa dopátrali riešenia hádanky, musíte ich často použiť tým najnepravdepodobnejším spôsobom.

Gorogoa je pripravovaný pre Windows a Mac, neskôr by ale mala prísť aj verzia pre mobilné zariadenia.





Páči sa mi!






Vyskúšajte si originálny puzzle titul Gorogoa
PC

Vývoj: Annapurna Interactive / Buried Signal
Štýl: Logická
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19854)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk