Call of Duty: Ghosts Devastation DLC predstavené

Nové DLC pridá štyri nové mapy, novú zbraň, pokračovanie príbehu z DLC Onslaught a obrovského krakena. Xbox Live dostáva časovú exkluzivitu a multiplayer demo s troma staršími mapami.

pridal roberto 7.3.2014 o 8:54 pod hry
Call of Duty: Ghosts Devastation DLC predstavené

HRY > NOVINKY >

Activision a Infinity Ward predstavujú ďalší DLC prídavok k hre Call of Duty: Ghosts. Nový obsah sa bude predávať pod menom Devastation a ako prví si ho zahrajú majitelia konzol Xbox 360 a Xbox One. Na týchto platformách je launch naplánovaný už na 3. apríla, dátum pre ostatné platformy zverejní Infinity neskôr. DLC bude obsahovať štyri nové mapy, novú "2 in 1" zbraň, pokračovanie príbehu z DLC Onslaught a jedného obrovského krakena.

Výsledkom dohody o nadštandardnej spolupráci zabezpečil Microsoft pre svojich hráčov okrem časovej exkluzivity celého DLC-čka aj okamžitý príchod novej zbrane "ripper" na Xbox Live. Čiže, ak Ghosts hrávate na niektorej z posledných dvoch generácií Xboxu, môžete túto zbraň už používať v multiplayer zápoleniach. Ripper sa dokáže behom pár sekúnd transformovať z ručného guľometu na útočnú pušku a potom zasa naspäť.

Nové mapy dostali pomenovanie Ruins, Collision, Behemoth a Unearthed. Ruins je zasadené do prostredia ruín starého majského chrámu, ktorý obklopuje džungľa. Prekvapením je prítomnosť veľkej aktívnej sopky, ktorú budú môcť hráči donútiť k výbuchu a prinútiť tak protihráčov aj spoluhráčov zaliezť do úkrytov. Mapa Collision zobrazuje nákladnú loď na ktorú spadol jeden z new yorkských mostov. Pôjde o veľmi malú mapu a najšikovnejší hráč môže do rúk dostať bojové lietadlo, ktoré zásadne zmení priebeh bitky. Behemoth zavedie hráčov do Južnej Ameriky, kde budú bojovať na mamuťom ťažobnom zariadení. Ani na tejto mape nebude chýbať "field order", ktorý hráčovi tentoraz sprístupní bojovú helikoptéru. Poslednou predstavenou mapou je Unearthed, ktorá napodobuje obľúbenú mapu "Dome" z Modern Warfare 3. Na tejto mape môžete naraziť nie len na cryptidov, ale aj na špeciálnu mimozemskú zbraň.

Príbeh Devastation nadviaže na predchádzajúce DLC, Onslaught. Po udalostiach v aljašskej divočine sa tím nalodí na opustenú čínsku výskumnú loď, ktorú morské prúdy unášajú naprieč Tasmánskym morom. Hráči budú nasledovať kapitána Archera, odhalia osud doktora Crossa a s pomocou mimozemskej technológie vyzvú na súboj legendárneho krakena.

Záujemcovia bez season passu si DLC môžu zakúpiť za 14.99€.

Infinity Ward zároveň od dnešného dňa štartuje na Xbox Live špeciálnu akciu, vďaka ktorej si až do pondelka 10. marca môže každý hráč vlastniaci Xbox 360 alebo Xbox One stiahnuť multiplayer demo a zdarma ti tak vyskúšať prestrelky na mapách Strikezone, Warhawk, a Prison Break.





Call of Duty: Ghosts Devastation DLC predstavené  Call of Duty: Ghosts Devastation DLC predstavené  Call of Duty: Ghosts Devastation DLC predstavené
Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
WiiU

Vývoj: Activision / Infinity Ward
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. november 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19833)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk