Call od Duty: Ghosts dostáva tretie DLC

Invasion nás zavedie na exotické miesta, pirátsku plachetnicu i do podzemnej pevnosti.

pridal roberto 29.5.2014 o 23:24 pod hry
Call od Duty: Ghosts dostáva tretie DLC

HRY > NOVINKY >

Odo dnes už poznáme aj obsah tretieho z ohlásenej štvorice DLC balíkov pre Call of Duty: Ghosts. Invasion pokračuje v nastavenom tempe a rovnako, ako jeho predchodcovia, prináša štyri multiplayer mapy a ďalšiu štvrtinu príbehu odštartovaného v Onslaught. Na svojom mieste zostala aj časová exkluzivita oboch konzol od Microsoftu a tak si hráči na Xbox One a Xbox 360 zahrajú už 3. júna a ostatní si budú musieť nejaký čas počkať.

Mapa Departed zobrazuje malé mexické mestečko, prepadnuté práve počas oslavy sviatku Dia de los Muertos (Deň mŕtvych). Halloweensku výzdobu dopĺňa nezvyčajný Field Order. Po skvelom výkone sa môžeme dostať do kože Death Mariachiho. Táto zvláštna postava dokáže s každým smrteľným zásahom zmeniť nepriateľa na svojho dočasného spojenca.

Z exotického Mexika sa môžeme presunúť do ešte exotickejšieho Egyptu. Pharaoh je opustené archeologické nálezisko, v ktorom pripravili vývojári hráčom niekoľko prekvapení vrátane rozpadávajúcich sa pamiatok a mäsožravých skarabeusov. Väčšina bojov by sa mala odohrať vo vnútri paláca. O Field Order sa tentokrát postará šakalí boh Anubis, vládca mŕtvych.

Mutiny nás zavedie do Karibiku a čiastočne aj do minulosti. Mimo civilizácie si zriadili svoju základňu piráti, využívajúci staré plachetnice osadené funkčnými delami. Ani tu sa však nevyhneme tematike nemŕtvych a najlepší hráči dostanú odmenu v podobe dvoch bojovne naladených duchov.

A na záver tu máme upravené brazílske mestečko populárne u hráčov Modern Warfare 2. Mapa Favela, umiestnená v kopcovitom teréne plnom úbohých chatrčí dáva sniperom skvelý výhľad a odvážlivcom množstvo rôznych ciest a cestičiek ako súpera prekvapiť pekne zblízka. Field Order privolá vzdušnú podporu s poriadne veľkými kanónmi.

V príbehu sa presunieme do podzemia, kde sa ukrýva pevnosť ancestorov stojacich za inváziou. Tím vybavený novými hi-tech zbraňami sa bude musieť prestrieľať cez niekoľko úrovní obrany. Cieľ misie - odhaliť tajomstvo nepriateľových psychických schopností.

Zo zabehnutých koľají nevybočila ani cenovka €14.99.





Call od Duty: Ghosts dostáva tretie DLC  Call od Duty: Ghosts dostáva tretie DLC  Call od Duty: Ghosts dostáva tretie DLC
Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
WiiU

Vývoj: Activision / Infinity Ward
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. november 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19444)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk