Flockers je skutočný nasledovník Lemmingov, len s ovečkami

Team 17 sa pohol vpred a pripravil novú značku postavenú na koncepte Lemmingov. Vo Flockers budete musieť previesť svoje stádo ovečiek cez levely plné nástrah.

pridal saver 4.5.2014 o 9:53 pod hry
Flockers je skutočný nasledovník Lemmingov, len s ovečkami

HRY > NOVINKY >

Team 17 sa pohol vpred a pripravil novú značku postavenú na koncepte Lemmingov. Vo Flockers budete musieť previesť svoje stádo ovečiek cez levely plné nástrah a brutálnych pascí. Vaše ovečky si odnesú každú vašu chybu. 

Podobne ako v Lemmingoch aj vo Flockers budete musieť usmerňovať vaše stádo, aj keď samotné funkcie tu budú iné. Možno mierne obmedzené oproti Lemmingom, ale nemôžeme čakať že by ovečky začali kopať cestu krížom cez oceľové podlahy a steny. Budeme si musieť poradiť so zastavovaním ovečiek, či už samotných, alebo niekoľkých šikmo, prípadne na seba a s dvomi ďalšími základnými funkciami - preskakovanie a vyskakovanie. Nechýba ani dôležitá explózia.

Vyzerá to jednoducho, ale levely sú plné  sekačiek, rotačných píl, kladív, ktoré čakajú na nevinné ovečky a vy sa budete musieť obracať, aby nepadli do pasce. Musíte ich hlavne zastavovať časovať ich prechody cez pasce, nechávať explodovať, aby rozbili zátarasy alebo vyhodili ďalšiu ovečku na potrebné miesto, budete stádo presmerovať na tlačidlo a aj vytvárať miesto na dopad, tak že pod ne postavíte ďalšie ovečky.

Zmenou oproti Lemmingom je okrem upravenej logiky aj zbieranie krabíc, ktoré vám pridajú jednotlivé schopnosti a malá výhoda je aj v možnosti vypustiť zamrznutú ovečku. Najväčšou zmenou je však časovanie ktoré musíte brať do úvahy ak nechcete prísť o polovicu svojho stáda. Kladivá a rôzne napichovátka cyklicky padajú a ak pod nimi sú práve aj vaše ovečky prichádzate o ne a s tým aj o body.

Z prvých dojmov môžem povedať, že to má štýl, atmosféru ale možno až zbytočnú brutalitu a aj keď radšej by som videl pokračovanie lemmingov s plnými možnosťami v tomto spracovaní, ovečky majú tiež niečo do seba.





Flockers je skutočný nasledovník Lemmingov, len s ovečkami  Flockers je skutočný nasledovník Lemmingov, len s ovečkami  Flockers je skutočný nasledovník Lemmingov, len s ovečkami
Flockers je skutočný nasledovník Lemmingov, len s ovečkami  Flockers je skutočný nasledovník Lemmingov, len s ovečkami
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Team 17
Štýl: Logická
Dátum vydania: 19. september 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19967)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk