The Deer God žiada o vašu podporu na Kickstarteri

Už aj vy veríte na božského jeleňa s dušou reinkarnovaného človeka?

pridal play3man 24.6.2014 o 21:33 pod hry
The Deer God žiada o vašu podporu na Kickstarteri

HRY > NOVINKY >

Šialený Goat Simulátor nikomu nejak zvlášť predstavovať nemusíme, no dá sa povedať, že po jeho úspechu sa chceli podobnou cestou vydať ďalší vývojári a Kickstarter zaplavili rôzne druhy simulátorov (nie len) zvierat. The Deer God vám znie pravdepodobne rovnako šialene, no autori ho neprezentujú ako paródiu na poslednú časť nemenovaného animáku, ale ako serióznu hru.

Teda aspoň sa o to snažia. The Deer God je survival platformovka s náhodne generovaným kockovaným svetom. Ako ste si určite všimli, v hre sa ocitneme v koži jeleňa, s ktorým budeme preskúmavať životom preplnený svet, presnejšie les. Chýbať tak nebudú všetky stvorenia, ktoré by sme v ňom mohli nájsť - zajace, líšky, vlci, húsenice, včely, motýle, vydry, myši, pavúky alebo aj medvede. Cestou nás bude čakať množstvo prekážok, cez ktoré sa dostaneme vyriešením puzzlov. A že prečo tá všetká snaha? Rozmanitým svetom The Deer God sa budeme prebíjať len za jediným účelom - stať sa opäť človekom.

Hneď zo začiatku však nezačneme ako dospelý jeleň, no ako mláďa - fawn. Vaše schopnosti budú značne obmedzené a napríklad pri behu budete veľmi rýchlo na pokraji síl. Ďalším postupom budete získavať nové skúsenosti, čo bez množstva jedla nepôjde. Tak ako aj v reálnom svete, aj tu sa občas lesom prejde nejaký ten poľovník, pred ktorým budete musieť okamžite utiecť. Pozor si budete musieť dať aj na vaše správanie, kedže bude ovplyvňovať vaše schopnosti. Počas hry stretnete aj nežnú spoločnosť - laň. No vytvoriť si s ňou vzťah nebude vždy jednoduché. Naraziť môžete aj na také, ktoré sú držané dospelým jeleňom a pre získanie jej pozornosti vás čaká súboj. Ak prehráte, doslova sa reinkarnujete a razom je z vás opäť mladý jeleň, presne ako na začiatku.

Ak vás hra zaujala, môžete ju podporiť ľubovoľnou sumou na Kickstarteri alebo svojim hlasom na stránke Steam Greenlight. Vydanie je naplánované na začiatok budúceho roka pre Windows, Mac a Linux.





The Deer God žiada o vašu podporu na Kickstarteri  The Deer God žiada o vašu podporu na Kickstarteri  The Deer God žiada o vašu podporu na Kickstarteri
The Deer God žiada o vašu podporu na Kickstarteri  The Deer God žiada o vašu podporu na Kickstarteri  The Deer God žiada o vašu podporu na Kickstarteri
The Deer God žiada o vašu podporu na Kickstarteri  The Deer God žiada o vašu podporu na Kickstarteri
Páči sa mi!






The Deer God žiada o vašu podporu na Kickstarteri
PC

Vývoj: Crescent Moon Games
Štýl: Arkáda
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20051)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk