Pripravuje sa sandbox hra o prežitie, Survive the Nights

Cez deň hľadajte a zbierajte, na strach bude dosť času v noci.

pridal roberto 12.7.2014 o 22:25 pod hry
Pripravuje sa sandbox hra o prežitie, Survive the Nights

HRY > NOVINKY >

Survive the Nights je ďalšia hra, ktorá vám prezrádza pointu už v nadpise. V titule od nezávislého štúdia a2z(Interactive); naozaj ide o to, aby ste prežili noc. Tušíte správne, opäť zombíci. Títo zombíci však nenávidia denné svetlo, takže cez deň si môžete vydýchnuť... Vlastne nie. Žiadne lážo plážo sa nekoná. Je treba zohnať vodu a potraviny, zhromaždiť dosky, fošne, hranoly a ďalší materiál na barikády, nájsť a natankovať palivo do generátorov elektriny, no a večer strhaný, zdesený zaliezť do svojej nory.

Autori sa už stihli na niektoré oblasti pozrieť detailnejšie, takže napríklad nedostatok jedla sa neprejaví iba štartom odpočítavania do chvíle, než začne charakteru ubúdať zdravie. V Survive the Nights začne postava pri nedostatku kalórií slabnúť a spomaľovať. Skutočná smrť hladom prichádza až po niekoľkých dňoch či týždňoch hladovania, no následky nedostatku potravy sa môžu začať prejavovať po pár hodinách, čo ovplyvní bojaschopnosť ale aj počet vecí, ktoré dokážete uniesť vo vaku na chrbte či vo fúriku. A naopak, dobre živený charakter má veľmi slušnú šancu niečo uloviť a udržať sa pri sile.

Pekne prepracovaný by mal byť aj systém udržiavania telesnej teploty. V hre sa nestriedajú iba dni a noci, ale aj letá a zimy. Obzvlášť v zime by ste mali byť schopní každú noc rozložiť oheň, alebo v lepšom prípade nájsť dom s elektrickým vykurovacím systémom a naplniť nádrž generátora až po hrdlo. Alebo ste skôr karavánový typ? Aj to je zaujímavý nápad, opäť ale potrebujete palivo a pár kúskov plechu na zabezpečenie okien. No a malé prekvapenie takmer na záver - nie ste jediným žijúcim človekom. Online survival horor z pohľadu prvej osoby umožní hráčom spolupracovať ako komunita na jednom ostrove. Časom pribudne možnosť zostrojiť si loď a vyplávať v ústrety inému ostrovu.

No a čo v noci? Rozhodne sa odporúča naštartovanie generátora a aktivácia všetkých pascí. Nasleduje zabarikádovanie sa niekde v zdanlivo bezpečí a streľba na čokoľvek, čo sa pohne. Survive the Nights už hráči odsúhlasili prostredníctvom Steam Greenlight a teraz autori prežívajú pár bezsenných nocí na KickStarteri.





Pripravuje sa sandbox hra o prežitie, Survive the Nights   Pripravuje sa sandbox hra o prežitie, Survive the Nights   Pripravuje sa sandbox hra o prežitie, Survive the Nights
Páči sa mi!

Zaradené pod: horror






Pripravuje sa sandbox hra o prežitie, Survive the Nights
PC

Vývoj: a2z(Interactive); / a2z(Interactive);
Štýl: MMO / Survival
Web: domovská stránka hry
Early Access od: 21. december 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk