Kam sa podeli priaznivci Cult of the Wind?

Hra o hraní sa na pilotov bojových lietadiel zaujala desaťtisíce ľudí, po vydaní ale jediný dedikovaný server zíva prázdnotou.

pridal roberto 21.7.2014 o 15:59 pod hry
Kam sa podeli priaznivci Cult of the Wind?

HRY > NOVINKY >

Cult of the Wind je multiplayer titul, ktorý sa pokúša hráčov vrátiť naspäť do detských čias. Zaujímavý koncept neponúka naozajstné letecké súboje. Namiesto toho sa môžu hráči zmocniť bizarných charakterov, nechať ich rozpažiť ruky a "poletovať" po rozľahlej hale čoby veľkom detskom ihrisku. Profesionálne zvládnuté manévre nahrádza nakláňanie rúk i trupu a namiesto realistických zvukov naozajstnej bojovej akcie postačí i "Ratatatata!". Už od začiatku bolo jasné, že cieľom hráčov nebude vyhrať, ale zabaviť sa a vytvoreniu silnej komunity nahrával aj prísľub jednoduchého no obsiahleho editora prostredí.

Cult of the Wind si prežilo úžasných "10 minút slávy", ktoré v jeho prípade trvali tri dni. Len tri dni stačili titulu aby prešiel Steam Greenlight kampaňou. Hlavne starším hráčom sa myšlienka veselého návratu do detstva veľmi páčila a sľubne vyzerajúci titul sa po rekordných 72 hodinách dostal na stôl Valve. Trailer nazbieral 120 000 zhliadnutí na YouTube a o nádejnom titule expresne informovalo niekoľko prestížnych videoherných webov. Potom nadšenie utíchlo a autori sa pripútali k svojim počítačom, aby čo najskôr pripravili beta-verziu a odštartovali fázu Early Access. 1. júna teda dorazili na Steam,vydali prvú, druhú i tretiu aktualizáciu a včera uzrela svetlo sveta i verzia 1.0. Kam sa však podeli hráči? Pár recenzentov nepríjemne prekvapil jediný ľudoprázdny server. Jednak sa za takýchto podmienok preview píše veľmi ťažko a jednak sa všetci začali pýtať, čo sa vlastne stalo?

Autor hry, Alex Allen, odpovedal na otázku pc gameru: "Bolo pre mňa veľkým prekvapením, keď som si uvedomil, že celý ten humbug k ničomu nepovedie. Keď si to porovnám s mojou najnovšou hrou Omegalodon, tak tá mala oveľa pomalší štart a takmer žiadnu publicitu. Myslím, že mnohých ľudí na Cult of the Wind iba zaujal  originálny trailer a tým to pre nich skončilo."

Okrem rýchleho opadnutia záujmu hre iste nepomohlo ani horúce leto a cena stanovená na prehnaných €14.99. Zvláštnosťou je, že autor si už svoju chybu uvedomil a chcel cenu titulu znížiť pod 10 dolárov, no Steamu sa taká zmena zdala podozrivá a rýchlu zmenu stopol.





Kam sa podeli priaznivci Cult of the Wind?  Kam sa podeli priaznivci Cult of the Wind?  Kam sa podeli priaznivci Cult of the Wind?
Páči sa mi!






Kam sa podeli priaznivci Cult of the Wind?
PC

Vývoj: NorthOfEarth
Štýl: Arkáda
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk