Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú klávesnicu na svete

Klávesnica Logitech G910 Orion Spark sa vyznačuje novými mechanickými spínačmi Romer G, inteligentným RGB farebným podsvietením a integráciou aplikácie Arx Control.

pridal PR 17.9.2014 o 10:10 pod hardware
Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú klávesnicu na svete

HARDWARE > NOVINKY >

Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú hernú klávesnicu na svete. Klávesnica Logitech G910 Orion Spark sa vyznačuje novými mechanickými spínačmi Romer G, inteligentným RGB farebným podsvietením a integráciou aplikácie Arx Control.

Spoločnosť Logitech dnes oznámila uvedenie hernej klávesnice s úplným názvom Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard. Klávesnica Orion Spark v sebe spája bleskurýchlu odozvu klávesov, vylepšenú presnosť a podsvietenie, ktoré vyniká použitím rôznych farieb v RGB škále, a to všetko v prevedení kladúcom dôraz na výkon. 

Klávesnica Orion Spark sa vyznačuje exkluzívnymi novými mechanickými spínačmi Romer-G, ktoré nenájdete pri žiadnej inej klávesnici. Vďaka zdvihu pre zopnutie spínačov 1,5 mm zaznamenajú Romer-G vaše stlačenie tlačidla až o 25 rýchlejšie než konkurenčné mechanické spínače. A vzhľadom k ich zvýšenej odolnosti až 70 miliónov úderov, čo je o 40 percent dlhšia životnosť ako u iných herných klávesníc na trhu, vydrží táto klávesnica aj následky intenzívneho hrania.

Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú klávesnicu na svete

Farbu podsvietenia každého klávesu na klávesnici Orion Spark je možné individuálne prispôsobiť - vyberať možno z palety farieb s 16,8 miliónom farebných odtieňov. Môžete si tak vybranými farbami zvýrazniť určité tlačidlá, aby ste mali lepší prehľad o príkazoch, môžete upraviť farby, aby ladili s vašou hernou zostavou alebo si podsvietenie nastaviť individuálne pre jednotlivé hry. Podsvietenie je centrálne umiestnené pod každým klávesom a svetlo je rozvádzané pomocou precíznej optiky, ktorá zaručuje, že popisy jednotlivých tlačidiel budú podsvietené rovnomerne.

Arx Control je nová aplikácia vyvinutá divíziou Logitech G, ktorá spolupracuje so softvérom LGS a umožňuje prenášať širokú škálu informácií na vaše mobilné zariadenia. Tie môžu obsahovať čokoľvek - od interných herných informácií, cez dôležité štatistiky výkonu počítača, až po ovládanie médií. Vývojári navyše môžu využiť sadu pre vývoj softvéru Arx Control SDK a vytvárať si prispôsobené applety, ktoré budú zobrazovať jedinečný obsah pre ich herný titul. Napr. vývojári Valve už majú tento kit a pripravujú integráciu naprieč platformou Steam u tých najpopulárnejších hier. Klávesnica Orion Spark má dock, ktorý podrží väčšinu zariadení s operačným systémom iOS a Android, aby hráč mal informácie zobrazované v aplikácií Arx Control pohodlne pred sebou.

Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú klávesnicu na svete


Ovládanie svojich obľúbených hier si môžete tiež prispôsobiť tým, že herné ovládacie príkazy a makrá priradíte celkovo deviatim programovateľným "G-klávesom" a získate tak rýchly a jednoduchý prístup aj k veľmi zložitým sekvenciám príkazov. Klávesnica Orion Spark podporuje priradenie až 27 príkazov v troch profiloch, aby ovládanie bolo čo najpraktickejšie. Ich nastavenie možno ľahko vykonať prostredníctvom obslužnej aplikácie Logitech Gaming Software.

Očakáva sa, že klávesnica Orion Spark bude v Spojených štátoch a v Európe k dispozícii začiatkom novembra 2014 za odporúčanú maloobchodnú cenu 179,99 €. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese http://gaming.logitech.com.





Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú klávesnicu na svete  Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú klávesnicu na svete  Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú klávesnicu na svete
Logitech vyvinul najvyspelejšiu mechanickú klávesnicu na svete
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20937)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk