Life is Feudal: Your Own, keď už bolo čarodejníkov priveľa

Nový sandbox sa vyhýba elfom, upírom a drakom rovnako ako povolaniam, skúsenostiam a levelom.

pridal roberto 22.9.2014 o 22:43 pod hry
Life is Feudal: Your Own, keď už bolo čarodejníkov priveľa

HRY > NOVINKY >

Life is Feudal: Your Own je sandbox hra zasadená do stredovekej Európy, v ktorej zohrá dôležitú úlohu crafting, budovanie a menenie krajiny. Dom si môžete postaviť úplne kdekoľvek, hoci v hlbokom lese, alebo sa môžete spojiť s ďalšími hráčmi a založiť si dedinu, z ktorej vyrastie mesto s hradom a silným opevnením. To pomôže mesto ochrániť pred nepriateľmi, ktorí nechcú len vaše životy, ale aj poklady ukryté v hrade. Ak sa vám tieto vlastnosti zdajú povedomé, tak pripomínajú niektoré módy Minecraftu, akurát v ne-kockovanej grafike.

Hra neobsahuje povolania, levely ani získavanie skúseností. Charaktery sa proste zlepšujú v tom, čo robia najčastejšie. Kto sa venuje obrábaniu kovov, ten bude zručný kováč a kto bojovaniu, bude obávaný bojovník. Nastavený je iba "strop zručností", ktorí postave zabráni, aby sa naučila všetko a hráč si teda bude musieť vybrať, v čom sa chce postava zlepšovať a čo zabudne. Veci tu nie sú tak celkom jednoduché. Také farmárčenie zahŕňa pestovanie niekoľkých plodín, zber prispôsobený počasiu a poriadne hnojenie hnojom z vlastných stajní. Môžete sa ale stať aj kuchárom, tesárom či alchymistom, ani tu však nie je záujem hráčov vodiť za ručičku. Skôr naopak, každá postava dostane pri zrode vygenerovaný vlastný remeselný kľúč, takže napríklad pri alchýmii vám bude kamarátov recept či recept vypátraný na internete nanič. Musíte venovať čas a úsilie skúšaním vlastných receptov.

Life is Feudal: Your Own, keď už bolo čarodejníkov priveľa

Life is Feudal: Your Own zároveň prichádza s vlastným systémom súbojov, ktoré sú založené na fyzike a na vašom pohybe myšou, ktoré postava kopíruje svojou zbraňou. Iný rozmer dostávajú tímové súboje či obrana spoločnej dediny. Hráči sa môžu spojiť do formácie a bojovať ako dobre pripravená bojová jednotka, ktorá však potrebuje rozhodného veliteľa.

Hra sa už objavila na Steam Early Access, ale zdá sa, že trochu predčasne a jej potenciál hráči s niektorými zostavami uzrú len cez bugy a pády spôsobené zlou optimalizáciou.





Life is Feudal: Your Own, keď už bolo čarodejníkov priveľa  Life is Feudal: Your Own, keď už bolo čarodejníkov priveľa  Life is Feudal: Your Own, keď už bolo čarodejníkov priveľa
Life is Feudal: Your Own, keď už bolo čarodejníkov priveľa  Life is Feudal: Your Own, keď už bolo čarodejníkov priveľa  Life is Feudal: Your Own, keď už bolo čarodejníkov priveľa
Life is Feudal: Your Own, keď už bolo čarodejníkov priveľa  Life is Feudal: Your Own, keď už bolo čarodejníkov priveľa
Páči sa mi!

Zaradené pod: sandbox






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19592)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk