Do The Flame in the Flood od tvorcov Bioshocku si radšej vezmite dáždnik

Dievča, jej starý verný pes a dlhá rieka dorazili na Kickstarter.

pridal roberto 8.10.2014 o 15:55 pod hry
Do The Flame in the Flood od tvorcov Bioshocku si radšej vezmite dáždnik

HRY > NOVINKY >

Štúdio The Molasses Flood oznámilo štart Kickstarter kampane, v ktorej sa snaží vyzbierať peniaze na dokončenie pripravovaného titulu The Flame in the Flood. Hrdinkou príbehu bude dievča, ktoré (zatiaľ) poznáme iba pod menom Scout. Po jej boku bude stáť starý verný Aesop, ktorého hlavná hrdinka vytiahla z rieky ešte ako šteňa. Keď sa priblíži veľká prietrž mračien, musí dvojica vyraziť na dlhú púť dole po prúde rieky. Rieka a jej okolie budú pri každej novej hre procedurálne vygenerované a každého hráča tak čaká jeho vlastné dobrodružstvo. Dvojica sa poplaví na improvizovanej plti, no cesta je dlhá a vyžaduje si zastávky kvôli odpočinku, založeniu ohňa a hľadaniu potravy. Okolie rieky bude náhodne pripomínať floridský región Everglades, deltu Mississippi, Louisianu a iné zaujímavé miesta USA. Hlavná úloha? Nenechať sa dostihnúť dažďom a prežiť až do cieľa.

Príklon k post-apokalyptickým hrám odhaľuje aj prítomnosť jednoduchého craftingu a inventára na uschovávanie koristi. "Kreslenená" grafika a milo pôsobiaci vizuál nebude The Flame in the Flood prekážať v potrestaní každej jednej chyby - jedna smrť a vrátite sa na začiatok putovania. Jediná úľava sa týka spomínaného inventára, ktorý má na starosti verný hafan a dokáže ho preniesť aj do novej hry.

Výtvarnú stránku má na starosti Scott Sinclair, bývalý výtvarný riaditeľ Bioshocku a Bioshock Infinite a výrazný soundtrack bude dielom alt-country rockera Chucka Ragana. The Molasses Flood potrebuje vyzbierať 150 tisíc dolárov a po prvom dni už má na konte viac než tretinu. The Flame in the Flood by sme si mali zahrať priebehu roka 2015 na platformách PC a Mac.





Do The Flame in the Flood od tvorcov Bioshocku si radšej vezmite dáždnik  Do The Flame in the Flood od tvorcov Bioshocku si radšej vezmite dáždnik  Do The Flame in the Flood od tvorcov Bioshocku si radšej vezmite dáždnik
Do The Flame in the Flood od tvorcov Bioshocku si radšej vezmite dáždnik  Do The Flame in the Flood od tvorcov Bioshocku si radšej vezmite dáždnik  Do The Flame in the Flood od tvorcov Bioshocku si radšej vezmite dáždnik
Páči sa mi!






PC
Xbox One

Vývoj: The Molasses Flood
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. február 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18426)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk