V Epic Manager si založíte vlastnú dobrodružnú agentúru

Dosť bolo amatérov. V novom fantasy tycoone si založíte vlastnú spoločnosť zamestnávajúcu skutočných profesionálov.

pridal roberto 4.11.2014 o 22:55 pod hry
V Epic Manager si založíte vlastnú dobrodružnú agentúru

HRY > NOVINKY >

Ak je človek šikovný, svoj biznis si nájde. V Rímskej ríši prosperovali majitelia gladiátorských škôl, inde a v inej ére prosperovali žoldnierske spolky, korzári či profesionálni lovci otrokov. Štúdio ManaVoid Entertainment sa zamyslelo nad otázkou, ako by to vyzeralo, keby sa takýto podnikatelia dostali do fantasy sveta plného bojovníkov, rangerov a čarodejníkov, ale aj orkov, oblúd, nemŕtvych a skrytých pokladov. Tak nejako vznikol nápad na nový tycoon, v ktorom si hráč založí vlastnú dobrodružnú agentúru.

V Epic Manager si založíte vlastnú dobrodružnú agentúru

Ako majiteľ agentúry zostávate vo svojej kancelárii v sídle spoločnosti a kontrolujete skupiny svojich dobrodruhov a ich postup, plnenie zadaných úloh, no a v prvom rade príjmy a výdaje spoločnosti. Keďže odvážni dobrodruhovia nerastú len tak na stromoch, budete potrebovať aj skautov, vaše oči a uši. Tí pomôžu vyhľadať a najať nováčikov, pomôcť ale môže aj kvalitná reklamná kampaň, aby sa hrdinovia prihlásili sami. A keď sa už raz chytia, bude na vás, aby ste vyjednali kontrakt. Pevná mesačná odmena, podiel na koristi, dĺžka kontraktu i bonusy, to všetko musí byť vo svete profesionálov dohodnuté vopred a pekne čierne na bielom.

Hrdinovia sa rozdelia do 16 povolaní s vlastnými výhodami. Mág je špecialista na kúzla, ale tiež dokáže prečítať magické nápisy, ranger vycíti blížiace sa nebezpečenstvo. Skupina bude totiž čeliť náhodným prepadnutím a stretnutiam a občas príde čas aj na závažné rozhodnutie, ktoré ovplyvní celý svet okolo vás. Súbojový systém bude ťahový a jednoduchý, no hrdinovia sa budú vyvíjať v štýle klasických RPG hier. Okrem už spomenutých povolaní nebudú chýbať ani ďalšie klasiky fantasy RPG žánra, takže svoje služby ponúknu aj klerici, paladíni, bardi, bojovníci, druidi či zlodeji. Epic Manager sám seba neberie príliš vážne, takže vo svete narazíte množstvo easter eggov, skrytých vtipov a odkazov na známe fantasy hry. Mana Void svoj titul nasadil naraz na Kickstarter aj Steam Greenlight.





V Epic Manager si založíte vlastnú dobrodružnú agentúru  V Epic Manager si založíte vlastnú dobrodružnú agentúru  V Epic Manager si založíte vlastnú dobrodružnú agentúru
V Epic Manager si založíte vlastnú dobrodružnú agentúru
Páči sa mi!






V Epic Manager si založíte vlastnú dobrodružnú agentúru
PC

Vývoj: ManaVoid Entertainment
Štýl: Stratégia / RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk