Základný príbeh Assassin's Creed série v kocke

Ak by ste si chceli zahrať prichádzajúce Unity, ale bojíte sa naskočiť do rozbehnutého vlaku, stačí si pozrieť 5 a pol minútové video.

pridal roberto 10.11.2014 o 21:48 pod hry
Základný príbeh Assassin's Creed série v kocke

HRY > NOVINKY >

Aj vás zaujalo prichádzajúce Assassin's Creed Unity, ale bojíte sa naskočiť do rozbehnutého vlaku? Veď séria Ubisoftu sa už skladá zo šiestich veľkých dielov a viacerých prídavkov a rozšírení a assasíni už s templármi bojujú stovky rokov. V tom prípade pre vás máme dve správy, dobrú a zlú. Zlá správa je, že spor týchto dvoch spoločenstiev netrvá storočia, ale celé tisícročia a korene má ešte oveľa hlbšie. Dobrou správou však je, že IGN sa podarilo všetko dôležité zhrnúť do 5 a pol minútového videa.

Príbeh aj video začínajú ešte skôr než vzniklo ľudstvo. Zem ako prví obývali príslušníci Prvej civilizácie. Mocné humanoidné bytosti ovládajúce nepredstaviteľne pokročilé technológie. Týchto bytostí však bolo len málo a doplatili na svoju lenivosť a krutosť. Na špinavú prácu stvorili ľudí, rasu otrokov kontrolovanú technológiou “Pieces of Eden“. Mocné bytosti sa so svojimi otrokmi krížili, a tak vznikla hybridná rasa, ktorá už bola imúnna voči Pieces of Eden. Začiatok konca vlády prastarých bohov nastal, keď kríženci Adam a Eva unikli z väzenia Eden a začali pripravovať vzburu miliónov ľudí proti hŕstke Prastarých.

A prepojenie s dejom AC hier? Templári sú rádom vyznávajúcim poriadok a organizovanosť a túžia sa dostať k technológiám Prastarých. Primárnym cieľom je nástroj na ovládanie ľudských myslí, no v 21. storočí sa dostanú aspoň k prístroju schopnému rozlúštiť “genetickú pamäť“ skúmaných objektov, a tak sa spolu s nimi vraciame ďaleko do minulosti. Bratstvo assasínov je potom protiváhou, spoločenstvom vyznávajúcim slobodu. No a ľudia ako Clay Kaczmarek či Desmond Miles a ich predkovia majú to šťastie, že zdedili množstvo génov Adama a Evy a s nimi aj pár nadprirodzených schopností.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18391)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk