Prichádzajúce hry v roku 2015

Hneď na úvod roka si zbežne prejdime, čo nás vlastne z hier čaká.

pridal saver 1.1.2015 o 19:36 pod hry
Prichádzajúce hry v roku 2015

HRY > NOVINKY >

Hneď na úvod roka si zbežne prejdime čo nás vlastne z hier čaká.

Január

Saints Row: Gat Out of Hell  akčná adventúra - 26. január - PC, Xbox One, PS4, PS3, Xbox 360

Sandboxovky nám v januári pôjdu a obohatí nám ich aj samostatné rozšírenie Saints Row, ktoré nás vtiahne do samotného pekla.

GTA V akčná adventúra  -  27. január - PC  

GTA V konečne príde aj na PC a konečne ukáže najkvalitnejší vizuál neobmedzovaný na 30 fps. Teraz ostáva len dúfať, že ju Rockstar neodloží.

Dying Light akčná adventúra  - 30 január  - PC, Xbox One, PS4

Zombie akcia od tvorcov Dead Island, ale tentoraz s obohatením o free running, lepšími bojmi, striedaním dňa a noci.

   

V januári čakáme dve dôležité výstavy a to technologické CES hneď začiatkom roka od 5. januára, a herné Pax South, ktoré začne 23. januára. K tomu 21. januára bude mať Microsoft veľký event na ktorom priblíži Windows 10, ale porozpráva aj o PC hraní a chýbať nebudú ani informácie týkajúce sa Xbox One hier

Začiatkom roka vyjde aj Assassins Creed Rogue pre PC

 

Február

Evolve  - multiplayerovka -  10. februára - PC, Xbox One, PS4

Február nám otvorí lov na monštrá v multiplayerovke Evolve, hre, ktorá otvorí 4vs1 štýl hry, ktorý sa v poslednej dobe stáva stále populárnejší a pripravuje sa hneď do niekoľkých hier.

Dead or Alive 5: Last Stage  bojovka - 17. februára - PC, Xbox One, PS4, PS3, Xbox 360

Dead or Alive už má pomaly toľko edícii koľko Street Fighter a najnovší prinesie hry ako na nové konzoly, tak aj na PC, kde si hráči budú môcť vychutnať bojovníčky s ešte skromnejším oblečením. Po malých úpravách na PC možno aj so žiadnym.

Total War: Attila stratégia - 17. február - PC

Atilla zaútočí na svet už v priebehu februára a fanúšikovia Total War série si znovu užijú ďalšie vojnové ťaženia. Dúfajme, že teraz už plne odladené.

Resident Evil: Revelations 2 - akčná - 17. marec - PC, Xbox One, PS4, PS3, Xbox 360

Epizodické pokračovanie Relevations začne svoju púť už 17. marca a bude postupne dopĺňať ďalšie epizódy.

RollerCoaster Tycoon World  - managementová - PC

Pokračovanie Rollercoaster Tycoon hry zatiaľ nemá dátum, ale autor sľubuje vydanie na začiatok roka 2015.

Order 1886 - akčná - 20. februára - PS4

PS4 dostane koncom februára dlho očakávaný akčný titul, ktorý nás zavedie do Londýna roku 1886, pridá k tomu monštrá, cover štýl Gears of War, ale hlavne netradičné steampunkové prostredia a zbrane.

 

Marec


Screamride - puzzle - 3. marec, Xbox One, Xbox 360

Ak by ste nechceli čistý Rollercoaster tycoon, ale stále chcete húsenkové dráhy, Screamride ponúkne ako stavbu tratí, tak aj jazdu na nich a aj prídavok ničenia.

Project Cars  - racing - 17. marec - PC, Xbox One, PS4 

Marec by mal konečne priniesť dlho očakávanú racingovku Project Cars, ktorá nám ukáže kvalitný vizuál, rozmanité kategórie vozidiel, rôzne trate a viac simulačný štýl ovládania

Bloodborne - akčná - 25. marec  PS4

Autori Dark Souls presunú svoj štýl do viktoriánskej doby už v marci na PS4. Tentoraz vysokú obtiažnosť nahradia akčnosťou.

Splatoon  - akčná - WiiU

Splatoon ešte nemá dátum, ale jednoznačne to bude ďalší kvalitný titul pre WiiU, ktorý bude tentoraz zameraný na multiplayer a farbenie levelov, ktoré následne poskytnú taktické výhody.

Inside - arkáda - Xbox One

Tvorcovia Limbo prinesú na Xbox One temný futuristický príbeh pripomínajúci klasiku Another World. Zatiaľ bez dátumu.

Battlefield Hardline - akčná - 19. marec - PC, Xbox One, PS4, PS3, Xbox 360

Odložený policajný Battlefield príde v marci a ponúkne nám zaujímavo vyzerajúcu kampaň s príbehom policajta. Doplnia to policajné multiplayerové módy kde si užijeme ako naháňačky, tak aj prepady.

   

V marci  čakáme GDC hernú konferenciu už 2. marca, PAX East bude 6. marca, Rezzed 12. marca.

 

Apríl

Mortal Kombat X - bojovka - 14. apríl - PC, Xbox One, PS4

Nová časť bojovky znovu prinesie brutalitu, svoj temný štýl a aj starú partiu.

Fable Legends  - akčná RPG - Xbox One

Hra ešte nemá dátum, ale čakáme ju niekedy v priebehu jari a prinesie znovu jedinečný Fable štýl akcie, ale teraz v kooperácii a s online možnosťami, ktoré chcú autori postupne rozširovať.

Fortnite - multiplayerovka - PC

Rovnako nemá ešte dátum Fortnite, kooperačná multiplayerovka od Epicu, v ktorej sa budú hráči obraňovať pred návalom zombíkov na ostrove.

Mighty No. 9 - arkáda - PC, Xbox One, PS4, PS3, Xbox 360, mobily, handheldy

Nasledovník Megamana je zatiaľ ohlásený na apríl a uvidíme či bude hodný všetkých tých peňazí z Kickstarteru.

Mad Max - akčná adventúra - PC, Xbox One, PS4, PS3, Xbox 360

Aj Mad Max hra je bez dátumu, ale pri množstve odkladov a s blížiacim sa dátumom premiéry filmu by mala hra vyjsť okolo apríla, respektíve v lete aby koncom roka stihli autori vydať ešte svoj Just Cause 3.

 

Máj

Dead Island 2 - akčná adventúra - PC, Xbox One, PS4

Zatiaľ čo pôvodní autori Dead Island série pracujú na Dying Light, nový Dead Island 2 dali spraviť Yageru a podľa prvých ukážok hra nevyzerá vôbec zle.

Witcher 3 - akčná RPG  - 19. máj -  PC, Xbox One, PS4

Najväčší titul prvej polovice roka je určite Zaklínač 3, ktorý už bol poodkladaný, ale dôležité bude aby ho autori poriadne dokončili. Hovoria, že už pracujú len na chybách

     

 

Leto

Batman Arkham Knight  - akčná adventúra -  PC, Xbox One, PS4

Batman sa v lete vráti v pôvodnej forme od pôvodných autorov ale tentoraz s pridaným vozidlom, vďaka ktorému sa zdá titul možno až príliš akčný.


No Man's Sky - sandbox - PC, PS4

Indie titul, ktorý si získal veľa pozornosti v minulom roku je pripravovaný na leto a uvidíme čo vlastne prinesie a či dokážu autori pripraviť dostatok obsahu.

Metal Gear Solid V Phantom Pain  - akčná adventúra  -  PC, Xbox One, PS4, PS3, Xbox 360

MGS 5 ešte nemá dátum a náznaky sú na leto, kde by sme vydanie hry čakali maximálne do septembra. Ponúkla by tak príjemný titul na leto, v ktorom by sa dali stráviť desiatky hodín.

Rainbow Six: Siege - akčná - PC, Xbox One, PS4

Rainbow Six sa tento rok vráti späť do svojich starých koľají a bude sa sústreďovať na multiplayerové boje zásahovej jednotky a terroristov aj so všetkou taktikou.

Until Dawn - QTE- PS4

Hra, ktorá vyzerá skôr ako interaktívny film, kde prestrihové scény predeľujú rýchle quicktime eventy a teda rozhodnutia či vaša postava zomrie alebo prežije.

Scalebound - akčná RPG - Xbox One

Zatiaľ bližšie nepredstavený Xbox One titul pripravovaný Platinum games, spájajúci fantasy a moderné prvky.

Quantum Break  - akčná - Xbox One

Očakávaný titul od tvorcov Max Payne a Alan Wake, kde spoja tie najlepšie časti oboch hier a doplnia to TV seriálom, ktorý bude dopĺňať udalosti v hre.

V lete budú dve najväčšie herné výstavy a to E3, 16 júna a Gamescom 5. augusta. Dopĺňať ich bude Pax Prime koncom augusta. K tomu v lete alebo ešte pred ním čakáme aj vydanie Oculus Rift.

 

Jeseň

Jeseň ešte nie je plne naplánovaná a vyjde veľa titulov, ale tie najväčšie už boli minimálne spomenuté. Samozrejme je tam možnosť aj ich odloženia.

The Legend of Zelda - akčná adventúra - WiiU

WiiU dostane na jeseň ďalší veľký killer titul a pre konzolu aj najväčší a to nové pokračovanie Zeldy, ktoré podľa prvých ukážiek vyzerá veľmi dobre.

Halo 5: Guardians - akčná - Xbox One

Ďalším veľkým plánovaným titulom je Halo 5, u ktorého by sme podobne ako u Tomb Raidera čakali nový DX12 engine. Plus by ho mal dopĺňať aj TV seriál z produkcie Spielberga.

Rise of the Tomb Raider - akčná adventúra - Xbox One, Xbox360

Microsoft si zaistil exkluzivitu nového Tomb Raider a určite zaistia aby bol čo najkvalitnejší a aby dôstojne prezentoval DX12, samozrejme aj konkuroval Uncharted, ak by ho Sony nasadilo už na jeseň.

Call of Duty - akčná  - PC, Xbox One, PS4, PS3, Xbox 360

Vydanie Call of Duty je očakávané aj keď zatiaľ netušíme aký presne názov a umiestnenie, ale muselo by sa stať niečo strašné aby Call of Duty nevyšlo. Uvidíme či sa motivujú vylepšeniami Advanced Warfare a posunú COD znovu vpred.

Star Wars Battlefront - akčná PC, Xbox One, PS4

Zatiaľ čo Call of Duty pôjde vo svojim klasických šľapajach, oživenie môže priniesť Battlefront, ktorý nás znovu zavedie do rozsiahlych Star Wars bojov a budú doprevádzať film Star Wars VII.

 

Uncharted 4  - akčná adventúra - PS4

Sony síce už niekoľkokrát odprezentovalo Uncharted 4 ale zvláštne stále absentuje aspoň približný dátum vydania. Čakáme ho na jeseň, tak ako predchádzajúce časti, ale možno si Sony necháva otvorené dvere ak by titul nestihli dokončiť.

Assassins Creed Victory  - akčná adventúra - PC, Xbox One, PS4

Podobne ako Call of duty nesmie na jeseň chýbať ani Assassins Creed, ktorý by sa tentoraz mal presunúť do Viktoriánskeho Londýna

The Division - akčná -  PC, Xbox One, PS4

Ubisoft na jeseň plánuje vydať svoju online akciu Division, ktorá nás zavedie do nákazou zmietaného New Yorku a vzhľadom na ročný odklad dúfajme, že bude hra plne do...

Just Cause 3 - akčná adventúra - PC, Xbox One, PS4,

Zo sandboxoviek by sme koncom roka mali vidieť aj nový Just Cause, ktorý nás znovu dostane na ostrov a do kože Rica Rodrigeza.

Kingdom Come  - akčná RPG - PC, Xbox One, PS4

Zatiaľ nevieme, či to hra stihne, ale ak by išlo všetko podľa plánu najneskôr na jeseň by sme mohli vidieť Kingdom Come, veľmi sľubne vyzerajúcu stredovekú RPG z čiech.

Star Citizen - akčná MMO - PC

Podobne ako Kingdom Come aj tento crowdfungingový projekt zatiaľ nemá istý dátum vydania, ale optimisticky dúfame, že jeseň zaistí finálnu hru aspoň pre predplatiteľov a umožní im ponoriť sa do temného vesmíru.

Z výstav nás 17. septembra čaká Tokyo Game Show, a samozrejme v novembri Nextgen Expo.

Z ostatných hier nebudú chýbať každoročné športy ako FIFA 16, NHL 16, NBA 16, F1 2015, z racingoviek by sme na jeseň mohli vidieť Forza Motorsport  6 pre Xbox One, možno, ale len možno aj Gran Turismo 7  pre  PS4. Príde napríklad aj  Human Element pre PC, Xbox One, PS4, ak to stihne tak aj Crackdown pre Xbox One, ktorý ukáže na cloude založenú fyziku a možno to stihne aj Homefront: The Revolution. Z bojoviek príde Tekken 7 pre PC, Xbox One, PS4, určite v priebehu roka uvidíme aj Minecraft Story Mode od Telltale Games. Z adventúr v priebehu roka vyjde napríklad aj nové spracovanie Kings Quest, arkádovka Below, multiplayerovka Overwatch, príde aj Persona 5, pôsobivý Rime, mali by sme uvidieť aj Silent Hills od Kojimu, pre WiiU akčnú sekačku  Xenoblade Chronicles X a niekedy v lete aj Superhot. Tešiť sa určite môžeme na vesmírnu Adr1ft pre PC, Xbox One, PS4. a jedinečne vyzerajúcu survivalovku Firewatch pre PC.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk