ArcheAge dostalo námornú aktualizáciu

Keď je na súši nuda, skúste sa vydať na otvorené more!

pridal roberto 1.5.2015 o 15:31 pod hry
ArcheAge dostalo námornú aktualizáciu

HRY > NOVINKY >

Kórejské MMORPG ArcheAge sa už pol roka pokúša osloviť aj západných hráčov a tentokrát nám ponúka prevažne námorne zamerané rozšírenie, avšak aj s množstvom suchozemského obsahu. ArcheAge pochádza z dielne štúdia XL Games, ktoré ju rado nazýva "Sandparkom", teda kombináciou slobodného sandboxu a zábavného parku. Hráči si vďaka tomu užívajú slobodu pri tvorbe postavy, výstavbu vlastných domov i farmárčenie, trénovanie remesiel a obchodovanie. Nový námorný obsah, ktorý XL Games už aplikovalo na kórejskú verziu hry je tak rozsiahly, že na západe sa rozhodli postupovať pomalšie a vypustili z neho iba polovicu. Druhú dodajú až uprostred júna, keď sa už hráči trochu zorientujú.

Najvýraznejšou novinkou sú nové možnosti upravovania vzhľadu i vlastností lodí, ktoré sú pospájané z vymeniteľných a upraviteľných modulov. Skončili teda časy lodí podobných ako vajce vajcu. Na lode môžu byť pridávané nové časti a staré môžu byť odobrané a neskôr vylepšené. Vylepšovanie môže pritom smerovať k zvýšeniu palebnej sily alebo aj rýchlosti. V prvom prípade vznikne bojová loď, v druhom bude hráč navigovať rýchly kliper s malým polomerom zatáčania, vhodný predovšetkým k prieskumu. Upravovanie lodí prebieha v blízkosti majákov, kde hráč nájde tzv. "customization zone" a môže začať s okamžitými úpravami. Riadenie lode je odteraz náročnejšie a boli zavedené aj limity maximálneho počtu hráčov na palube jednej lode. Prekročenie limitu bude mať za následok klesnutie lode a stratu značnej časti rýchlosti.

ArcheAge dostalo námornú aktualizáciu

Po mori sa už preháňajú aj lode duchov, zrejme inšpirované Pirátmi Karibiku. Za ich porazenie však hráč dostane cennú odmenu s hodnotou niekoľko tisíc goldov. Zmena zasiahla aj ostrov uprostred mapy, kde sa už nedajú stavať obydlia, zato sa tam vždy len na 2 hodiny denne objaví veľmi štedrý obchodník ochotný platiť za tovar premrštené čiastky. Tu sa obchod spája s PvP a súperením gíld, ktoré by sa radi pravidelne nabalili a zároveň túto možnosť odopreli ostatným. Okolie ostrova sa v týchto hodinách samozrejme stane rajom pirátov kradnúcich drahý tovar.

Suchozemci si užijú novú alternatívnu cestu pre charaktery s úrovňou 50 až 55. Pokým The Golden Ruins obsadili príšery, Mist Marrow je skôr PvP lokalitou. Do hry tiež pribudlo 2000 achievementov čiastočne nahrádzajúcich daily questy, nový typ farmy, vyvážením prešli schopnosti a šperkárstvo sa stalo plnohodnotným remeslom. ArcheAge je free-to-play, takže si jej mechaniky môže vyskúšať každý na vlastnej koži.





Páči sa mi!






ArcheAge dostalo námornú aktualizáciu
PC

Vývoj: Trion Worlds / Jake Song
Štýl: MMO
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk