Odhalené post-apokalyptické MMO Crossout na štýl Mad Max od tvorcov War Thunder

Plné predstavenie síce máme čakať na E3, no niekoľko detailov poznáme už dnes

pridal play3man 21.5.2015 o 7:53 pod hry
Odhalené post-apokalyptické MMO Crossout na štýl Mad Max od tvorcov War Thunder

HRY > NOVINKY >

Gaijin Entertainment je známe svojimi free-to-play titulmi, ktoré už čoskoro rozšíria o ďalší prírastok. Ruskí vývojári totiž práve odhalili ich najnovšiu hru Crossout, ktorá nás zavedie do post-apokalyptického prostredia na štýl Mad Max. V skratke pôjde o MMO, v ktorom sa posadíme do obrnených vozidiel s výkonnými zbraňovými systémami.

Svet Crossout zasiahla invázia mimozemšťanov, ktorých genetické pokusy na ľuďoch sa vymkli spod kontroly. V takto rozvrátenom svete nebude rozhodne jednoduché prežiť, čo preverí vaše schopnosti. Hlavným stavebným kameňom celej hry je upravovanie áut a ich budovanie. Hráči dostanú plnú kontrolu nad svojim vozidlom, a to až do takej miery, že žiadne z áut nebude podľa autorov rovnaké. Bude len na hráčoch, či dajú prednosť ovládateľnosti a rýchlosti pred odolnosťou - k dispozícii budú tisícky možností, kde každá má vplyv na výkon a správanie vozidla. Chýbať však nebude tiež možnosť pre jednoduché vizuálne úpravy vozidiel. S takto vytvoreným tátošom následne vstúpite na bojisko, kde sa postavíte ostatným hráčom a zmeráte si svoje sily.

Jednotlivé súčiastky pre vozidlá bude možné získavať hraním a pravdepodobne aj kúpou, ktorá by podľa všetkého mohla prebiehať cez aukčný systém zabudovaný priamo v hre. No konkrétne informácie k tejto funkcii ešte len prídu.

Vývojári ďalej sľubujú rozsiahli model poškodenia, ktorý súboje spraví na pohľad ešte atraktívnejšími. Crossout je momentálne v pre-alpha štádiu a viac informácií by sme sa mali dozvedieť už na E3. Z platforiem je zatiaľ potvrdená iba PC verzia.





Odhalené post-apokalyptické MMO Crossout na štýl Mad Max od tvorcov War Thunder  Odhalené post-apokalyptické MMO Crossout na štýl Mad Max od tvorcov War Thunder  Odhalené post-apokalyptické MMO Crossout na štýl Mad Max od tvorcov War Thunder
Odhalené post-apokalyptické MMO Crossout na štýl Mad Max od tvorcov War Thunder  Odhalené post-apokalyptické MMO Crossout na štýl Mad Max od tvorcov War Thunder  Odhalené post-apokalyptické MMO Crossout na štýl Mad Max od tvorcov War Thunder
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Gaijin Entertainment / Targem Games
Štýl: Akcia / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 30. máj 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19430)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk