Sector.sk - herný server

Aké hry kúpiť na Vianoce?
Potrebujete tip na hry pod stromček?
Aký mobil kúpiť?
Pozrime sa na aktuálny výber mobilov
Recenzia: Sniper Ghost Warrior Contracts
Sniper sa vrátil, inšpiroval sa Hitmanom
VÝBERY HARDVÉRU
JESENNÉ HITY
Xiaomi Mi Note 10
10
XIAOMI MI NOTE 10
Mobil so 108 MP senzorom a veľkou batériou
[ČLÁNOK pre Mobil,Mobily]
Darksiders Genesis
7
DARKSIDERS GENESIS
Osvedčení jazdci apokalypsy trochu inak
[RECENZIA pre PC]
Pokémon Sword & Shield
42
POKÉMON SWORD & SHIELD
Pokémoni na Switchi sú vo forme
[RECENZIA pre Switch]
NOVINKY
PRÍSPEVKY
Online hra - Stratego
0

Online hra - Stratego

pridané dnes pod hry

Možno si pamätáte na klasickú strategickú stolovku z roku 1990 - Stratego.

Budúci rok vyjde textová RPG Roadwarden
0

Budúci rok vyjde textová RPG Roadwarden

pridané dnes

Assemble pokračuje vo vydávaní netradičných hier a budúci rok nás chce prekvapiť ilustrovanou textovou RPG Roadwarden, ktorej nechýbajú tradičné mechanizmy a ani dôležité rozhodnutia.

Prvý poster z Ghost Busters: Afterlife
2

Prvý poster z Ghost Busters: Afterlife

pridané dnes pod filmy

Nové pokračovanie Krotiteľov Duchov dostáva poster s tým, že do kín príde v lete 2020. Už v pondelok môžeme čakať prvý trailer.

The Boys 2 Season 2 trailer
7

The Boys 2 Season 2 trailer

pridané dnes

Príbeh trochu iných superhrdinov bude pokračovať na Amazone budúci rok a trailer nám približuje, čo môžeme čakať.

Black Mesa je už hotová, zatiaľ v beta verzii
9

Black Mesa je už hotová, zatiaľ v beta verzii

pridané dnes pod hry

Po rokoch čakania konečne autori dokončil aj poslednú Xen časť Black Mesa titulu, ktorý je remakom pôvodného Half Life 1.

Aký najlepší TV kúpiť na hranie na PS4 a Xbox One na jeseň a vianoce 2019?
44

Aký najlepší TV kúpiť na hranie na PS4 a Xbox One na jeseň a vianoce 2019?

pridané dnes pod hardvér

Plánujete si na vianoce kúpiť TV? Možno vám pomôžeme s výberom, hlavne ak chcete aj herné funkcie.

V Pokémon Masters hráčov čaká nová výzva - Mewtwo
0

V Pokémon Masters hráčov čaká nová výzva - Mewtwo

pridané dnes

Mobilná hra Pokémon Masters sa dočkala nového updatu, s ktorým do hry prichádza aj dvojica Giovanni a Mewtwo. Okrem toho prídu nové misie a levelcap zvýšený na 120.

XenoRaptor je ďalšia hra, ktorú si na konzolách môžete nadeliť pod stromček
0

XenoRaptor je ďalšia hra, ktorú si na konzolách môžete nadeliť pod stromček

pridané dnes

XenoRaptor pokračuje v tradícií jednoduchých automatových akcií, aké si pamätáte z dôb dávno minulých. Vydanie hry na konzolách je už za rohom a poznáme konkrétne dátumy.

Borderlands 3 - gameplay ukážka z prichádzajúceho rozšírenia
3

Borderlands 3 - gameplay ukážka z prichádzajúceho rozšírenia

pridané dnes

Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot bude prvé rozšírenie Borderlands 3 a ukazuje sa nám v 13 minútovej ukážke.

Najsledovanejšie hry na youtube za rok 2019 vyhodnotené
11

Najsledovanejšie hry na youtube za rok 2019 vyhodnotené

pridané dnes pod hry

Youtube samostatne vyhodnotilo aj nasledovnejšíe herné tituly celkovo za roku 2019.

Epic rozbehol ingame mikrotransakcie pre tretie strany v hrách na svojom Store

73
pridané dnes pod hry

Epic znovu rozšíril ponuku funkcii Epic Store a teraz pridal zaujímavú funkciu pre vývojárov. Môžu si zapracovať mikrotransakcie do hier a to akým spôsobom len chcú.

Jim Ryan: Nová haptická odozva v DualShocku 5 je evolúciou herného zážitku
55

Jim Ryan: Nová haptická odozva v DualShocku 5 je evolúciou herného zážitku

pridané dnes pod hardvér

Generálny riaditeľ SIE nedávno testoval Gran Turismo no novej konzole PS5 s DualShockom 5. Uvádza svoje dojmy.

DrDisrespect dostane svoj TV seriál
20

DrDisrespect dostane svoj TV seriál

pridané 6.12.2019 pod filmy

Skybound Entertainment sa dohodol so streamerom Guyom Beahmom na vytvorení TV seriálu postavenom na jeho online postave DrDisrespect.

Game Awards ukáže okolo 10 nových hier

25
pridané 6.12.2019 pod hry

Game Awards budú o týždeň a už vieme, že sa ukážu aj nové hry.

NHL 20 dostáva Snoop Dogga ako hráča a komentátora
17

NHL 20 dostáva Snoop Dogga ako hráča a komentátora

pridané 6.12.2019

Snoop Dogg bude novým hráčom a zároveň komentátorom v NHL 20.

Bluepoint: Na náš pripravovaný titul pre PS5 budeme extrémne hrdí
45

Bluepoint: Na náš pripravovaný titul pre PS5 budeme extrémne hrdí

pridané 6.12.2019 pod hry

Autori remastra Shadow of Colosus sú veľmi nadšení z práce na novom titule, ktorý robia pre PS5.

Rozdávačka beta kódov do Dreadlands
1

Rozdávačka beta kódov do Dreadlands

pridané 6.12.2019 pod hry

Dreadlands je ťahová stratégia, ktorú si práve môžete vyskúšať v beta teste.

Zamestnanci obviňujú šéfa Razeru z diktátorského vedenia firmy, zastrašuje ich, kričí na nich a hádže veci o stenu
62

Zamestnanci obviňujú šéfa Razeru z diktátorského vedenia firmy, zastrašuje ich, kričí na nich a hádže veci o stenu

pridané 6.12.2019 pod hry

Štrnásť bývalých zamestnancov sa o generálnom riaditeľovi vyjadruje veľmi nelichotivo. Vyjadrenie Ming_Liang Tana k celej kauze je však tiež mierne kontroverzné.

Xiaomi Mi Note 10
10

HARDVÉROVÁ RECENZIA: Xiaomi Mi Note 10

pridané 6.12.2019 pod hry

Xiaomi naďalej prekvapuje svojou ponukou a vo vyššej strednej triede prináša jednu z najlepších kamier v mobiloch.

Ukážka bojovej scény zo Zaklínač seriálu
66

Ukážka bojovej scény zo Zaklínač seriálu

pridané 6.12.2019 pod filmy

TV verzia Zaklínača sa pomaly blíži a Netflixe ešte pred premiérou ponúkol ukážku bojovej scény.

Youtube zhrnulo najsledovanejšie videá roka. Ktoré boli najsledovanejšie na Slovensku?
27

Youtube zhrnulo najsledovanejšie videá roka. Ktoré boli najsledovanejšie na Slovensku?

pridané 6.12.2019 pod hry

Pozrime sa na zhrnutie najsledovanejších videí roka v Youtube Rewind videu a aj najsledovenjšie na Slovensku.

The Suicide of Rachel Foster vyrieši záhadu rodinného hotela
0

The Suicide of Rachel Foster vyrieši záhadu rodinného hotela

pridané 6.12.2019

Adventúra, ktorú nám prinesie vo februári Daedalic Entertainment, sa zameria na ženu v zajatí duchov minulosti, ktorej pri pátraní po pravde pomôže telefón.

Battlefield V predstavuje Wake Island mapu
16

Battlefield V predstavuje Wake Island mapu

pridané 6.12.2019

Už 12. decembra dostane Battlefield V legendárnu Wake Island mapu, ktorá bola úvodnou mapou pre prvý Battlefield 1942.

Hra I Am Jesus Christ bude simulácia Ježiša
32

Hra I Am Jesus Christ bude simulácia Ježiša

pridané 6.12.2019 pod hry

Playway má skutočne netradičné nápady a I Am Jesus Christ je ďalším z nich.

Aké hry kúpiť deťom, priateľom alebo rodičom pod vianočný stromček?
14

Aké hry kúpiť deťom, priateľom alebo rodičom pod vianočný stromček?

pridané 6.12.2019 pod hry

Pozrime sa čo zaujímavé majú firmy v ponuke na Vianoce v hernej oblasti.

Raging Loop vyšla na Steame
2

Raging Loop vyšla na Steame

pridané 6.12.2019

Hororová vizuálna novela Raging Loop vyšla na Steame a nový trailer nám ukazuje, ako zatiaľ zaujala vo svete.

Pochmúrna adventúra Mosaic vyšla do svetla
0

Pochmúrna adventúra Mosaic vyšla do svetla

pridané 6.12.2019

Osud hlavného hrdinu, ktorý žije monotónny a šedivý život v chladnom futuristickom meste (ako mnoho ľudí aj v súčasnosti) sa náhle zmení a začína naberať nový smer.

Šéf Remedy vysvetľuje, ako je možné, že Control sa stále darí aj bez obrovských čísel predaja
53

Šéf Remedy vysvetľuje, ako je možné, že Control sa stále darí aj bez obrovských čísel predaja

pridané 6.12.2019 pod hry

Fínske štúdio má na svoje hry iné nároky než konkurenčné štúdiá, ktoré do nich investujú o mnoho väčšie budgety. Preto si dokážu udržať úspech titulov v dlhodobom horizonte.

Darksiders Genesis
7

RECENZIA: Darksiders Genesis

pridané 6.12.2019 pod hry

Séria Darksiders zmenila svoju podobu a Genesis má bližšie skôr k Diablovi. Ale ani v tejto forme si nepočína zle, hoci dopláca na určité nedostatky.

Trip the Ark Fantastic ponúkne príbeh v kráľovstve zvierat
2

Trip the Ark Fantastic ponúkne príbeh v kráľovstve zvierat

pridané 6.12.2019

Nebude to tak skoro - až v roku 2022, ale vyzerá to príjemne rozprávkovo.

 
VIAC
ĎALŠIE RECENZIE A ČLÁNKY
Demon Pit
|DEMON PIT
0
recenzia pre PC,Xbox One,PS4,Switch, 4.12
|SUPER STREET: RACER
8
recenzia pre Switch, 4.12
|BLACKSAD: UNDER THE SKIN
10
recenzia pre PC,Xbox One,PS4, 3.12
|RING FIT ADVENTURE
9
recenzia pre Switch, 2.12
|IPHONE 11 PRO A PRO MAX
71
článok pre Mobil,Mobily, 29.11
|FOOTBALL MANAGER 2020
23
recenzia pre PC, 29.11
|DRAGON BALL Z: KAKAROT
4
preview pre PC,Xbox One,PS4, 28.11
|SECTOR MAGAZÍN #119
0
článok pre PC,Xbox One,PS4,Mobil,Switch, 27.11
|SNIPER GHOST WARRIOR: CONTRACTS
19
recenzia pre PC,Xbox One,PS4, 26.11
|THE STRETCHERS
3
recenzia pre Switch, 26.11
PRICHÁDZAJÚCE HRY
10.12|
Akcia pre PC
10.12|
Akcia pre PC Oculus Rift VR HTC Vive
10.12|
pre PC PS4 Xbox One Switch
11.12|
Adventúra pre PC Switch
11.12|
Managementová pre PC
13.12|
Akcia pre PC PS4 Xbox One Switch
17.12|
Logická pre PS4 PC
SECTOR MAGAZÍN

pdf

Sector magazín #119


SOCIÁLNE SIETE
HLASOVANIE
NOVÉ FÓRA
| Cpu chladič (3)
Mám pri sebe chladič od master cooler hyper 212 ev...
| Aké hry kúpiť? (7)
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejaké staršie hr...
| Pc build (17)
CPU: RYZEN 7 3800X CHLADIC CPU -GELID PHANTOM MT...
| Origin členstvo / predplatné (4)
Dnes som si zahral hru The Sims 4 na Origine, ktor...
| Gears 5 (8)
Caute potreboval by som poradit ohladom zaseknutia...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk