Advertisement

Sector.sk - herný server

Recenzia: Code Vein
Nová hra v souls štýle z Japonska
Halloweenske hry prichádzajú
Zhrnuli sme, aké hallowenske hry si na nás autori pripravili tento rok.
Recenzia: GRID
Vydaril sa návrat GRID racingovky?
VÝBERY HARDVÉRU
GAMESCOM 2019
Sector Magazín #118
0
SECTOR MAGAZÍN #118
Nové číslo magazínu otvára Red Dead Redemption
[ČLÁNOK pre PC,Xbox One,PS4,Mobil,Switch]
Mighty Switch Force! Collection
0
MIGHTY SWITCH FORCE! COLLECTION
Poriadna dávka 2D skákania
[RECENZIA pre PC,Xbox One,PS4,Switch]
Asus ZenBook Pro DUO UX581
21
ASUS ZENBOOK PRO DUO UX581
Pôsobivý notebook s dvomi displejmi
[ČLÁNOK pre PC,Notebook]
NOVINKY
PRÍSPEVKY
Fallout 76 práve dostal 100 dolárové ročné predplatné
43

Fallout 76 práve dostal 100 dolárové ročné predplatné

pridané 23.10.2019 pod hry

Vyzerá, že Bethesda vidí vo Falloute 76 finančný potenciál a práve rozbehla predplatné.

Call of Duty dostáva tématické tenisky, môžete ich vyhrať
11

Call of Duty dostáva tématické tenisky, môžete ich vyhrať

pridané 23.10.2019 pod hry

Každý správny Call of Duty hráč musí mať Call of Duty tenisky.

Xbox Game Pass predstavil nové tituly na nasledujúce dva týždne
10

Xbox Game Pass predstavil nové tituly na nasledujúce dva týždne

pridané 23.10.2019 pod hry

Xboxová verzia Game Passu dostane sedem nových titulov.

MediEvil v recenziách nehviezdi
28

MediEvil v recenziách nehviezdi

pridané 23.10.2019 pod hry

Recenzie na remake Medievilu vychádzajú a hodnotenia nie sú práve najvyššie.

Prvý gameplay teaser pre remaster Command & Conquer
20

Prvý gameplay teaser pre remaster Command & Conquer

pridané 23.10.2019 pod hry

Konečne si môžeme pozrieť remaster RTS legendy v pohybe

Call of Duty: Modern Warfare sa na ruskom PS Store nebude predávať

33
pridané 23.10.2019 pod hry

Activision potvrdil, že ide o rozhodnutie Sony, že v krajine nebudú hru predávať digitálne

Kingdom Under Fire 2 ukazuje nový gameplay
4

Kingdom Under Fire 2 ukazuje nový gameplay

pridané 23.10.2019

Po viac ako 11 rokoch vývoja sa konečne blíži vydanie MMO RTS Kingdom Under Fire 2. Nové video vám priblíži hrateľnosť hry.

Pripravuje sa EA znovu vydávať svoje hry na Steame?
28

Pripravuje sa EA znovu vydávať svoje hry na Steame?

pridané 23.10.2019 pod hry

Časy, kedy jedinou online distribučnou platformou pre PC hry bol Steam, sú nenávratne preč.

Sector Magazín #118
1

ČLÁNOK: Sector Magazín #118

pridané 23.10.2019 pod hry

Nové číslo magazínu otvára Red Dead Redemption 2, dopĺňajú ho aktuálne tituly ako Ghost Recon, FIFA, PES, Grid.

Na Nintendo Switch mieri lovecraftovská hororová adventúra Underworld Dreams
0

Na Nintendo Switch mieri lovecraftovská hororová adventúra Underworld Dreams

pridané 23.10.2019 pod hry

Chcete lovecraftovku pre Switch?

Šéf Nvidie Jensen Huang bol vyhodnotený ako najlepší CEO na svete
31

Šéf Nvidie Jensen Huang bol vyhodnotený ako najlepší CEO na svete

pridané 23.10.2019 pod hardvér

​Harvard Business Review zverejnil tohtoročný rebríček najlepších CEO na svete. Na prvom mieste v ňom skončil šéf Nvidie.

Sezóna 5 v PUBG sa rozbieha, update 5.1 je už online
3

Sezóna 5 v PUBG sa rozbieha, update 5.1 je už online

pridané 23.10.2019 pod hry

PUBG práve dostalo update 5.1, ktorý prináša novinky do novej sezóny.

Switch dostal licencované Joy-Cony v štýle Gamecube gamepadu
5

Switch dostal licencované Joy-Cony v štýle Gamecube gamepadu

pridané 23.10.2019 pod hry

Ďalší výrobca na Switch priniesol vlastné verzie Joy-Con ovládačov a tentoraz sa inšpirovali obľúbenou predchádzajúcou konzolou Nintenda

Abandon Ship je komplet, môžete sa plaviť a čeliť všetkým nástrahám na mori
1

Abandon Ship je komplet, môžete sa plaviť a čeliť všetkým nástrahám na mori

pridané 23.10.2019

Opustite loď - alebo radšej nastúpte, pretože hra vyšla v plej verzii. Ponúka námorné bitky, vodné monštrá a vzrušujúce dobrodružstvá.

Yaga dostala dátum vydania, slovanská akčná RPG vyjde v novembri
3

Yaga dostala dátum vydania, slovanská akčná RPG vyjde v novembri

pridané 23.10.2019

Presnejšie 12.novembra si hru so slovanským folklórom môžete zahrať na PC - Epic Store, Xbox One, PS4 a Switch. Už ju nájdete v predobjednávke.

Čo všetko ponúkne Battlefield V Pacific update?
29

Čo všetko ponúkne Battlefield V Pacific update?

pridané 23.10.2019 pod hry

Ikonické pacifické boje Ameriky a Japonska prichádzajú do Battlefieldu V.

Stratégia A Year Of Rain ukazuje príbeh a novú frakciu
0

Stratégia A Year Of Rain ukazuje príbeh a novú frakciu

pridané 23.10.2019

Pomaly sa blíži vydanie tímovej kooperatívnej RTS A Year Of Rain a jej autori nám teraz približujú nielen príbeh hry, ale aj tretiu frakciu - Wild Banners.

Battlefield V: War in Pacific sa predstavuje prvým trailerom
47

Battlefield V: War in Pacific sa predstavuje prvým trailerom

pridané 23.10.2019

Battlefield V sa rozširuje do Pacifiku a prvý trailer nám predstavuje, čo môžeme čakať.

The Elder Scrolls Online: Dragonhold je tu, treba zmobilizovať dračiu hliadku
5

The Elder Scrolls Online: Dragonhold je tu, treba zmobilizovať dračiu hliadku

pridané 23.10.2019

Do populárnej MMORPG priletel drak Kaalgrontiid, teda aspoň v PC verzii. Na konzolách zamáva krídlami 5.novembra.

Suda51 a Swery65 spoločne pripravujú indie horor

0
pridané 23.10.2019 pod hry

Dve japonské legendy sa spojili, aby spoločne priniesli menší nezávislý horor

Americká armáda konečne prestala používať 8 palcové diskety pre nukleárny systém
37

Americká armáda konečne prestala používať 8 palcové diskety pre nukleárny systém

pridané 23.10.2019 pod hardvér

Od 70. rokov používali v americkom letectve zastaraný, no bezpečný systém založený na klasických disketách

ARK: Fear Evolved 3 priniesol do hry strašidlá a tekvice
0

ARK: Fear Evolved 3 priniesol do hry strašidlá a tekvice

pridané 23.10.2019

No áno, aj v online svete s dinosaurami je Halloween. Sviatočný event sa už začal a potrvá do 5.novembra.

Black Masses, hra s masami zombíkov, už má alpha demo
3

Black Masses, hra s masami zombíkov, už má alpha demo

pridané 23.10.2019 pod hry

Ak si chcete vyskúšať, aké je to zabíjať zombíkov v stredoveku, titul Black Masses práve dostal demo.

Mighty Switch Force! Collection
0

RECENZIA: Mighty Switch Force! Collection

pridané 23.10.2019 pod hry

Ak ste ešte nehrali žiadnu z Mighty Switch Force! hier, teraz je ten správny čas, keď dostanete hneď štyri v jednom balení za nízku cenu.

The Sims 4 Discover University expanzia sa predstavuje
24

The Sims 4 Discover University expanzia sa predstavuje

pridané 23.10.2019

V novej expanzii Discover Univerzity pre Sims 4 sa so svojimi simsami dostanete na univerzitu.

Feral Blue sa plaví po moriach a bojuje v Early Access
1

Feral Blue sa plaví po moriach a bojuje v Early Access

pridané 23.10.2019

Hra vás prenesie do budúcnosti, ktorá pripomína Costnerov Vodný svet s plávajúcimi mestami. Budete mať pod palcom loď, bojovať, obchodovať, starať o posádku.

Borderlands 2 VR už bojuje vo virtuálnej realite
9

Borderlands 2 VR už bojuje vo virtuálnej realite

pridané 23.10.2019

Aktuálna trojka dopadla slušne, ale zahrať si predošlý diel vo VR je predsa len niečo iné. V hre nájdete ako doplnok spomalenie času a dostanete k nej zadarmo 16 prídavkov v balíčku BAMF DLC Pack.

Akú PC zostavu pre Call of Duty Modern Warfare?
54

Akú PC zostavu pre Call of Duty Modern Warfare?

pridané 23.10.2019 pod hardvér

Call of Duty Modern Warfare prichádza a pozrime sa, akú zostavu alebo hardvér tam odporúčajú.

Onlinehra - Stunts (1990)
17

Onlinehra - Stunts (1990)

pridané 23.10.2019 pod hry

Máme tu ďalšiu klasiku na oprášenie pamäte a to jedinečnú racingovku z 90-tych rokov - Stunts.

Ako sa má hrať Secret Neighbor?
2

Ako sa má hrať Secret Neighbor?

pridané 23.10.2019

Vydanie Secret Neighbor sa blíži a autori pripravili nové video, v ktorom ukážu, ako by ste hru mali hrať.

 
VIAC
ĎALŠIE RECENZIE A ČLÁNKY
Code Vein
|CODE VEIN
6
recenzia pre PC,Xbox One,PS4, 22.10
|STYGIAN: REIGN OF THE OLD ONES
1
recenzia pre PC, 21.10
|GUARD DUTY
3
recenzia pre PC, 21.10
|MARVO SCORPION G990 A G813
12
článok pre PC,Hardvér,Myš, 18.10
|YOOKA-LAYLEE AND THE IMPOSSIBLE LAIR
6
recenzia pre Switch,PC,Xbox One,PS4, 17.10
|A DARK ROOM
19
recenzia pre Switch, 17.10
|PLAY WITH ME
2
recenzia pre PC, 16.10
|SOLO: ISLANDS OF THE HEART
0
recenzia pre PC,Switch,PS4,Xbox One, 16.10
|TRINE 4: THE NIGHTMARE PRINCE
9
recenzia pre PC,Xbox One,PS4,Switch, 15.10
PRICHÁDZAJÚCE HRY
25.10|
Akcia pre PS4
25.10|
Akcia pre PC PS4 Xbox One
25.10|
Akcia pre PC PS4 Xbox One
25.10|
Akcia pre Switch
31.10|
Adventúra pre PC
31.10|
Arkáda pre Switch
11|
Akčná Adventúra pre PC PS4 Xbox One
11|
Simulácia pre PC
11|
RPG pre Switch
11|
Stratégia pre PC PS4 Xbox One
11|
Párty hra pre Xbox One PS4 Switch Stadia
SECTOR MAGAZÍN

pdf

Sector Magazín #118


SOCIÁLNE SIETE
HLASOVANIE
NOVÉ FÓRA
| Xbox game pass pc (4)
Prosim mam otazku ked si platim predplatne na xbox...
| Hori wireless mini ps4 (0)
caute, neviete niekto ci je v EU dostupny Hori WIR...
| Hry ktoré si musí zahrať každý (11)
Ahojte. Za pár dní si idem kúpiť herné PC a neviem...
| Ssd (7)
Zdravíčko nejde mi SSD..v biose mi ukazuje disable...
| Vyber klavesnice a myši (5)
čaute , dajte mi nejake tipy na dobremechanicke kl...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2019 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk