NAJLEPŠIE HRY Z E3

NAJLEPŠIE HRY Z E3

Náš výber najlepších hier z E3

Článok

Horúčka E3 prehrmela, prach usadol a tak je čas predstaviť si zoznam tých najlepších hier, ktoré sa tento rok predviedli. Noviniek bolo viac ako dosť, ale len niektoré z nich získali našu plnú pozornosť. 

 

1. Zaklínač 3 Divoký Hon  (PC, Xbox One, PS4)  / 2014  [dojmy]

Poliaci sa skutočne na E3 nedali zahanbiť a tretieho Zaklínača bude len veľmi ťažko dobiehať iná next-gen RPG. Rozsiahle prostredie, pridaná voľnosť, rôzne konce, rozmanité činnosti a vizuál predbiehajúci všetko vo svojom žánre. Ak hľadáte nasledovníka Skyrimu, našli ste ho.

 

2. Division  (Xbox One, PS4)  / 2014 [dojmy]

Division bolo prekvapením výstavy, na ktorom Ubisoft ukázal, že online hra sa dá spraviť v pôsobivom spracovaní. Zatiaľ síce nevieme, čo všetko ponúkne finálny produkt, ale minimálne úvodná prezentácia si môže ruku podať s minuloročným prekvapením v podobe Watch Dogs. V Division nás autori vtiahnu do zničeného New Yorku, v ktorom musíte nastoliť poriadok.

 

3. Metal Gear Solid V (Xbox 360, PS3) / 2014  [gameplay trailer]

Kojima síce nedal Metal Gear Solid V nikomu zahrať, ale trailer naznačil nové smerovanie série - voľnosť a rôzne možnosti postupu budú hlavnými piliermi hry. O detailoch takisto mlčí, ale okrem rozsiahlej singleplayer hry sľubuje a rozsiahly multiplayer. Hru zatiaľ pripravuje pre staré konzoly s tým, že nové konzoly prídu na radu neskôr a nevylučuje ani platformu PC.

 

4. Watch Dogs (PC, Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3, Wii U) / jeseň 2013  [dojmy]

Watch Dogs bol už ohlásený minulý rok, ale vyzerá stále lepšie a má skutočne čo ukázať konkurencii s otvoreným svetom. Ukazuje najkrajšie prepracovaný svet, ktorý je plný ľudí a je prepojený so všetkým a každým. Každý človek má svoje dáta, svoju činnosť, napojiť sa dá na všetky kamery, sledovať cez ne ulice a zasahovať, keď si to situácia žiada.

 

5. Forza Motorsport 5 (Xbox One)  / jeseň 2013  [dojmy]

Forza Motorsport spravila v piatej časti skutočne krok vpred do novej generácie a konkurencia bude mať čo robiť, aby sa dotiahla. Vylepšený vizuál dopĺňajú jazdy cez mestá, prepojenie na cloud pridáva Driveatarov, ktorí nasimulujú jazdu vašich priateľov.

 

6. Crew (PC, Xbox One, PS4)  / jar 2014  [dojmy]

Racingová hra, ktorá bude iná ako ostatné, ponúkne zmenšenú verziu Ameriky k voľnému jazdeniu, rôzne mestá, rôzne typy ciest a hlavne rôzne typy vozidiel, ktoré budete môcť detailne upgradovať. K tomu hra umožňuje vytvárať tímy s priateľmi a púšťať sa do misií ako napríklad prepad pancierového vozu. Chýbať nebudú ani štandardné preteky, časovky ani naháňačky s políciou.

 

7. Infamous Second Son (PS4)  / jar 2014  [dojmy]

Tretia časť inFamous prenáša sériu cez prah next-genu a to zvnou vo vylepšenom formáte, so sprejerom Delsinom v hlavnej úlohe. Ten svoje novonadobudnuté sily dokáže aj správne oceniť na rozdiel od predchádzajúceho hrdinu Colea. Môžeme tak čakať uvolnenejšie, ale aj nebezpečnejšie dobrodružstvo.

 

8. Titanfall  (PC, Xbox One, Xbox 360)  / jar 2014  [detaily z hry]

Autori z Respawn Entertainment predstavili svoj prvý titul a ukázali netradičnú kombináciu boja vojakov a mechov. Hlavný rozdiel oproti ostatným multiplayerovkám je v tom, že mechovia sú rýchli a nebezpeční, hráči ich dokážu ovládať priamo alebo im môžu zadať rozkazy, aby ich nasledovali a kryli. Určite od hry môžeme čakat veľké veci.

 

9. Murdered: Soul Suspect (PC, Xbox 360, PS3) / jar 2014 [dojmy]

Titul, ktorý svojim štýlom a spracovaním predbieha aj next-gen tituly - síce má starý grafický kabát, ale kombinuje LA Noire s príbehom a la Alan Wake, v ktorom budete detektív hľadať svojho vlastného vraha. Vyšetrovanie nebude jednoduché, keďže ako duch sa nemôžete ničoho dotknúť a ostáva vám len sledovať vyšetrovanie svojich bývalých kolegov. Popritom na osamelé duše ako vy útočia démoni.

 

10. Destiny (Xbox, PS3, Xbox One, PS4) / jar 2014   [trailer]

Bungie dalo zbohom Halo a púšťa sa otvoreného online univerza s multiplayerovými bojmi a postapokalyptickým sci-fi postavením hry, kde svet je v troskách a prežití ľudia hľadaju odpovede na stále nezodpovedané otázky, ako aj riešenie aktuálnej patovej situácie, ktorá sa zdá byť neriešiteľná. Hráčov čaká niekoľko classov, každý s vlastným príbehom, špecifickým arzenálom a silami.

 

Ak by vám 10 hier nestačilo, pozrite si všetky tituly, ktoré sme z E3 spísali.


napísal Sector 3.7.2013
Páči sa mi!
NAJLEPŠIE HRY Z E3


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18400)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk