detail
|
VYŠŠIA TEPLOTA CPU PRI HELLDIVERS 2 [vytvoril: BjornSVK - 27.10.2025]
Čaute, ako je spomenuté v názve, pri Helldivers 2 mi vyskočí teplota na CPU dosť vysoko, dnes to bolo na 89 stupňov čo mi príde veľmi zvláštne a neobvyklé, skoro mi vyskočili oči keď som pozrel na graf :D Pri iných hrách mi toto nerobí, maximálne teploty CPU dosahovali do 75 stupňov a to bolo testované na KCD 2, Death Stranding, BG 3 a všeličo možné ešte, nebudem tu rozpisovať celý zoznam. Skúsil som teda vypnúť PBO , CPB - 150 , UV - 15 (nespozoroval som žiadnu stratu fps ani žiadne dropy - testoval som aj stabilitu v OCCT ) a až teraz sa mi pri H2 pohybujú teploty okolo 68 - 76 stupňov, v záležitosti od scény a čo sa v hre práve deje. Moja otázka je, mali ste niekto podobný "jav" pri tejto hre ? Ja nepozorujem žeby sa môj PC správal nejak divne okrem toho, fakt mi to robí len tu. Chladič a pastu vylučujem kedže PC je v podstate nový, skladal som si ho pred pol rokom a pri inej hre mi takto teploty nevyskakovali. Pastu som použil čo prišla s chladičom a nechce sa mi veriť žeby tak skoro degradovala a ako som spomínal a zas sa zopakujem, pri inej hre mi tieto teploty nevyskakujú, sú v norme max do 75. Zaujímalo by ma či je H2 fakt tak CPU heavy alebo čo sa mi to vlastne deje :D Hrám na 3440x1440 , Ultra nastavenia na Best Quality CPU Ryzen 7700 Základná doska ASUS B650E MAX GAMING WIFI Chladič na procesor ID-COOLING SE-226-XT BLACK
|